Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija ŽUPAN NA TERENU Podijeli

Za okolicu Plaškog zatražena pomoć vojske, u Saborskom već pomaže

Stanje u Slunju je zadovoljavajuće

Za okolicu Plaškog karlovački župan Damir Jelić traži pomoć Hrvatske vojske nakon današnjeg obilaska ove općine, ali i Saborskog, Rakovice i Slunja.

U Plaškom je situacija u središtu mjesta zadovoljavajuća i komunalne službe uspješno odrađuju posao, čulo se na današnjem sastanku vodstva županije i općine. Stanje je teže u rubnim područjima općine gdje je potrebno angažirati dodatnu tehniku za čišćenje snježnih zapuha te je od strane župana zatražena pomoć Hrvatske vojske.

U Saborskom je situacija slična onoj u Plaškom. Na području općine pomažu i pripadnici Hrvatske vojske s ljudstvom i tehnikom, a također je značajna i pomoć tehnike Hrvatskih šuma.

Na području Rakovice situacija je pod kontrolom, prometnice se čiste, a jedini su problem samačka kućanstva te je zatražena pomoć HGSS-a i Crvenog križa kako bi se pomoglo tim osobama.
Usprkos visokom snijegu i niskim temperaturama situacija u Slunju je zadovoljavajuća.
Nakon obilaska župan Jelić je ustvrdio da je usprkos znatnim oborinama i niskoj temperaturi situacija zadovoljavajuća. Zahvalio je svim službama koje rade na terenu i brinu o prohodnosti i pristupačnosti te skrbe o samcima, starijim i nemoćnima, a osobito Hrvatskoj vojsci koja neumorno radi na terenu.

Pročitajte i ovo

REAKCIJA MINISTRICE DIVJAK

“Situacija s učenicima u OŠ “Draganići” mogla se prevenirati”