Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Županija MFF 2019. I OKUSI SVIJETA Podijeli

Okusi svijeta u Karlovcu danas u znaku Meksika, a MFF gostuje u Dugoj Resi

Danas i sutra može se uživati u hrani, a do subote i u tradicijskoj umjetnosti Guama, Ukrajine, Južne Koreje i Meksika

Kod Glazbenog paviljona u Karlovcu i danas će se širiti mirisi svijeta kao pozivnica svima da dođu na drugi dan 2. Okusa svijeta.

Otvoreni su jučer Gastro showom. Zemlje sudionice 22. Međunarodnog festivala folkora u paviljonu su održale animacijski plesno – pjevački program, a njihovi predstavnici u kuhinji na otvorenom za to vrijeme pripremali su specijalitete svojih zemalja.

Istovremeno, u tri gastro kućice moglo se kušati čak 12 jela i 11 pića s otoka Guama, iz Meksika, Ukrajine i Južne Koreje te Hrvatske.

Danas i sutra gastro showa nema jer MFF gostuje u Dugoj Resi odnosno Ogulinu, ali oba dana bit će kod paviljona ukusne hrane koju se može već od 18 sati kupiti po pristupačnim cijenama.

Nastup u Dugoj Resi večeras počinje u 20:30 u Amfiteatru. U Ogulinu sutra je u isto vrijeme, ali u tamošnjem Frankopanskom kaštelu

U isto vrijeme počinju dječje radionice u režiji Knjiguljice. Četvrtak je u znaku Meksika pa će se pričati priča iz Meksika i izrađivati Božje oko. Potom će kod Zorin doma grupa iz Meksika od 19:30 imati nastup, a od 21 sat na istom mjestu bit će prikazan meksički film Sin nombre.

Okusi svijeta završavaju sutra, a radionički program za djecu, nastup i film ispred Zorin doma posvećeni su Južnoj Koreji. Hranom će i dalje biti zastupljene sve zemlje, ali i izložbom tradicijskih instrumenata koje slušate pomoću QR kodova.

 

Pročitajte i ovo

ZA RAZVOJ

Jarče Polje sljedeće bi godine trebalo dobiti sportsku dvoranu: Na 900 m2 rekreacija i sport za učenike, ali i sve mještane