Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

OlyBet generalni sponzor Karlovca 1919, Vucelić: Stvorena nam je obaveza da ove godine pokušamo doći tamo gdje nam je mjesto

OlyBet Automat klub sponzor je mnogih klubova, a jedan od njegovih ambasadora je naš Luka Modrić.

OlyBet Automat klub novi je generalni sponzor Nogometnog kluba Karlovac 1919 i njegovo će ime u nastavku sezone ‘plavo-bijeli’ nogometaši nositi na prsima.

Andrei Apollonov, direktor tvrtke International Evona, pojasnio je da je riječ o Vulkan Automat klubu, koji sada posluje pod novim brandom – OlyBet.

– Poslujemo u Karlovcu već više od godinu dana i aktivno surađujemo s Nogometnim klubom Karlovac 1919, a ove smo godine odlučili postati generalnim sponzorom. Naša tvrtka radi u brojnim gradovima u Hrvatskoj i 57 klubova sada posluje pod brandom OlyBet. U Europi brand je dosta jak, u Italiji smo glavni sponzor Fiorentine, u Španjolskoj Real Betisa, a ambasador OlyBeta je Luka Modrić. Sponzori smo Hajduka, Graničara iz Županje i još mnogih dječjih sportskih klubova, kao i vaterpolskih i boksačkih klubova. Uglavnom, u Hrvatskoj surađujemo s jako puno klubova. Nadam se da će naša suradnja biti još bolja i da će u Karlovcu naš brand biti još prepoznatljiviji.

Perica Vucelić, dopredsjednik kluba, zahvalio je novom sponzoru na ukazanom povjerenju i naglasio kako će klub nastojati opravdati uložena sredstva.

– Naš klub broji preko 300 djece, koja svakodnevno treniraju na stadionu. Uz pomoć Grada Karlovca i Hrvatskog nogometnog saveza uskoro će biti postavljena nova umjetna trava, koja će pridonijeti kvalitetnijem radu. Ovim ugovorom nama je stvorena obaveza da rezultatima seniorskog pogona ove godine pokušamo doći tamo gdje nam je mjesto. U sportu nikad nema stopostotne garancije, ali svi zajedno ćemo to pokušati.

Na pitanje jesu li u klubu zadovoljni dosadašnjim rezultatima, odgovorio je:

– Zadovoljni smo, ali očekujemo razinu više, da ustabilimo situaciju i rezultate, kako bi nas odveli na put kojeg želimo i očekujemo. Konstantno tražimo pojačanja, a potpisivanjem ovog ugovora doći ćemo do dodatnih sredstava, koja će pomoći u njihovom pronalaženju.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

JIU JITSU

Jurković zlatni na međunarodnom natjecanju u Ljubljani, Božičević brončana