Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

OŠ Slave Raškaj iz Ozlja četvrtoplasirana na Otvorenom prvenstvu osnovnih škola u Zagrebu

U pojedinačnom plasmanu, koji se nije nagrađivao, Oscar Kovačić iz OŠ Grabrik bio je najbolji kod učenika 5. i 6. razreda.

S osvojenim 4. mjestom u ukupnom poretku, Osnovna škola Slave Raškaj iz Ozlja bila je najbolje plasirani predstavnik Karlovačke županije na 1. Otvorenom taekwondo prvenstvu osnovnih škola Republike Hrvatske održanom jučer u Zagrebu.

Od ostalih predstavnika naše županije OŠ Vladimira Nazora iz Duge Rese je bila deveta, OŠ Grabrik iz Karlovca 14., a OŠ Braće Seljan iz Karlovca na 15. mjestu u ukupnom poretku 33 osnovne škole.

U ukupnom poretku učenica 7. i 8. razreda najbolje plasirana je bila OŠ Braće Seljan na 5. mjestu, kod učenika 7. i 8. razreda OŠ Slave Raškaj i OŠ Vladimira Nazora su podijelile 2. mjesto, kod učenica 5. i 6. razreda OŠ Vladimir Nazor je bila sedmoplasirana, a kod učenika 5. i 6. razreda OŠ Slave Raškaj je zauzela 3. mjesto.

U pojedinačnom plasmanu, koji se nije nagrađivao, već samo računao u ekipni plasman, među deset najboljih po kategorijama bili su: kod učenica 7. i 8. razreda Leona Grubiša iz OŠ Braće Seljan na 6. mjestu, kod učenika 7. i 8. razreda Luka Marković Ficko iz OŠ Slave Raškaj 4., David Mihić iz OŠ Vladimira Nazora 5. i Luka Romanić iz iste škole 10., a kod učenika 5. i 6.razreda Oscar Kovačić iz OŠ Grabrik je bio najbolji, a Jakov Bogović iz OŠ Slave Raškaj je zauzeo 5. mjesto.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Duga Resa 1929 i Vatrogasac podijelili bodove u derbiju, Cetingrad jesenski prvak 2. ŽNL