Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Osmo izdanje ‘Karlovačkog cenera’ ipak će se održati ove godine, termin pomaknut na 11. srpnja

Do sada se prijavilo nešto manje od 500 trkačica i trkača.

KARLOVAC – Osma karlovačka cestovna utrka ‘Heineken 0.0 Karlovački cener’ ipak će se održati ove godine, ali u novom terminu – 11. srpnja.

Nakon što je, zbog pandemije koronavirusa, bilo vrlo upitno hoće li se ove godine uopće održati, organizatori su konačno potvrdili dobru vijest: jedina hrvatska utrka u kalendaru Svjetske atletske federacije, koja ima Bronze Label status, trčat će se karlovačkim ulicama 11. srpnja. U 19 sati bit će start Elitne utrke, a sat vremena kasnije Glavne utrke s, vjerujemo, preko tisuću sudionika.

Dan ranije trčat će se ‘Karlovačka milja’, utrka u dužini od 1.579 metara, koja je lani prvi puta održana i stekla veliku popularnost među rekreativcima, a u programu ovogodišnjeg ‘Heineken 0.0 Karlovačkog cenera’  bit će i dječje utrke.

Organizatori su do sada zaprimili nešto manje od 500 prijava iz Hrvatske, Norveške, Maroka, Izraela, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine, a za očekivati je da će broj sudionika na koncu biti daleko veći od trenutne brojke, pogotovo nakon definitivne potvrde da će se ovogodišnje izdanje utrke ipak održati.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Ipak bez čuda u Zagrebu: ‘Mladostašice’ odigrale jako dobru utakmicu, glatko nadigrale ‘Kelteksice’ i prošle u finale Kupa