Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Osmero karlovačkih tekvandoista pozvano u reprezentativne kampove u Svetom Martinu na Muri

Kadetkinje i kadeti borit će se za nastup na Europskom prvenstvu u Sarajevu, a formaši će se pripremati za Online svjetsko prvenstvo u tehničkim formama.

Osmero karlovačkih tekvondoista pozvano je u reprezentativne trening kampove koji će se, u organizaciji Hrvatskog taekwondo saveza, u studenom i početkom prosinca održati u Svetom Martinu na Muri.

Među juniorkama, koje će boraviti u kampu od 5. do 8. studenog, nema predstavnica karlovačkih klubova, dok su poziv u juniorski kamp od 12. do 15. studenog dobili Nikola Brnardić i Ivan Latković iz Prane te Petar Fičko iz Banije Pandas. Trener ženske i muške juniorske selekcije je Neven Trbojević iz Banije Pandas.

Kadetkinje i kadeti će se u kampu boriti za konačni sastav reprezentacije za nadolazeće Europsko prvenstvo u Sarajevu. Kadetkinje će u kampu boraviti od 26. do 29. studenog, a jedina karlovačka predstavnica bit će Magdalena Ljubić iz Taekwondo kluba Karlovac, dok će među kadetima, od 3. do 6. prosinca, biti Lucio Matuzić iz Banije Pandas i Oscar Kovačić iz Prane.

Formaši će se u dva termina, od 6. do 8. studenog te od 13. do 15. studenog, pripremati za Online svjetsko prvenstvo u tehničkim formama, a na popisu sudionika kampa su Ivan Klarić iz Prane i Maks Rakočević iz Taekwondo kluba Karlovac.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke osvojile bodove u Otočcu, Ozaljčanke jučer poražene u Zadru