Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Sport UDRUŽILI SE TRENERI Podijeli

Osnovana Udruga nogometnih trenera NSKŽ-a, Matija Štefančić prvi predsjednik

Cilj Udruge je okupljanje što većeg broja stručnih licenciranih trenera Karlovačke županije zbog razmjene iskustava u radu, daljnje edukacije te usvajanja konkretnih prijedloga za unaprjeđenje rada u klubovima i sustavima natjecanja.

KARLOVAC – Udruga nogometnih trenera Nogometnog saveza Karlovačke županije osnovana je u petak u Karlovcu, a za prvog predsjednika jednoglasno je izabran Matija Štefančić.

Na osnivačkoj skupštini donesene su odluke o osnivanju Udruge, usvojen je Statut, pokrenut postupak za upis Udruge u Registar udruga Republike Hrvatske te odabrano kompletno vodstvo. Uz Štefančića na mjesto predsjednika, za članove Izvršnog odbora izabrani su Dražen Juraković (Duga Resa 1929), Ivica Bogović (Slunj), Antonio Magdić (Karlovac 1919), Alen Škrtić (Ilovac), Dragan Kolić (ŠN Ogulin), Dario Cedilak (Zrinski-Ozalj), Dalibor Korenić (ŽNK 4 rijeke) i Nino Turkalj (Draganić). Dražen Tuškan iz Nogometnog saveza Karlovačke županije predsjednik je Nadzornog odbora, kojeg još čine Zvonimir Andrić (Mostanje) i Stjepan Benić, a Igor Gec obavljat će funkciju tajnika.

Udruga je osnovana na inicijativu Instruktora NSKŽ-a, a cilj joj je okupljanje što većeg broja stručnih licenciranih trenera Karlovačke županije zbog razmjene iskustava u radu, daljnje edukacije te usvajanja konkretnih prijedloga za unaprjeđenje rada u klubovima i sustavima natjecanja. Odmah po izdanom rješenju o registraciji, održat će se konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora, čime će Udruga i službeno započeti s aktivnim radom.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca poraženi u Sesvetama, ali vrlo dobro parirali domaćem premijerligašu