Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Crna kronika Karlovac Podijeli

Oštetio vozilo na ‘kamufliranoj’ udarnoj jami

Slijed je započeo oko 11 sati, kad je na autocesti prema Zagrebu umorni vozač stao sa svojim vozilom na zaustavnoj traci, te ga je sa stražnje strane udario drugi automobil. U Drežnik Gradu su se, prilikom mimoilaženja u zavoju, ‘očešala’ dva teretna automobila, te je jedan od njih skrenuo previše u stranu i potom sletio s […]

Slijed je započeo oko 11 sati, kad je na autocesti prema Zagrebu umorni vozač stao sa svojim vozilom na zaustavnoj traci, te ga je sa stražnje strane udario drugi automobil. U Drežnik Gradu su se, prilikom mimoilaženja u zavoju, ‘očešala’ dva teretna automobila, te je jedan od njih skrenuo previše u stranu i potom sletio s ceste. U ovoj nesreći bilježe se i ozljede, no još nije poznat njihov stupanj.

A u Karlovcu, na Brzoj cesti pored ‘DIP-a’, došlo je do štete na vozilu, kada je naletjelo na udarnu jamu koja je bila prikrivena napadalom kišom. Jadranko Makarić iz OKC-a PU karlovačke upozorio je vozače da pripaze na takva mjesta, naročito na njima nepoznatim prometnicama, jer ‘nikad se ne zna koliko je lokva vode duboka’.

Osim navedenih, bilježi se slijetanje kombija u Budačkoj Rijeci, te sudar 2 automobila na Mažuranićevoj obali u Karlovcu.

Pročitajte i ovo

CRNI BALONI

Nasilje nad ženama u korona vremenu još jače. Ove godine ubijene 24, na SOS telefonu sve više poziva