Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

Ostvareni vrlo dobri rezultati u 2018., zadržati isti ritam i u novoj 2019. godini

Škola rukometa Karlovac u ovoj je godini nastupala s 11 selekcija, imala tri medalje na Otvorenom prvenstvu u mini rukometu, dva nastupa na završnicama Prvenstva Hrvatske, a seniorke su izborile plasman u Drugu hrvatsku ligu Zapad.

KARLOVAC – Selekcije Škole rukometa Karlovac ostvarile su vrlo dobre rezultate u 2018. godini i nastojat ćemo isti ritam zadržati i u 2019. godini.

Kazao je to Miloš Đanković na današnjem druženju s novinarima, na kojem se karlovačka rukometna škola pohvalila ostvarenjima u godini na isteku.

– Nastupili smo s 11 selekcija, imali tri medalje na Otvorenom prvenstvu u mini rukometu, na završnici Prvenstva Hrvatske nastupile su dvije naše ekipe, a seniorke su ostvarile plasman u Drugu hrvatsku ligu Zapad i ubilježile dobre rezultate u jesenskom dijelu sezone. Bili smo dobri i na turnirima, posebno djevojčice rođene 2008. godine, koje su osvojile gotovo sve turnire u svojoj konkurenciji – istaknuo je Đanković.

Dražen Keča, trener seniorki, kazao je da je jedini cilj uoči sezone bio ostanak u drugoligaškom društvu.

– Postoji svojevrsni žal za dva do tri izgubljena boda u jesenskom dijelu sezone, ali isto smo tako ostvarili pobjede u nekim utakmicama u kojima nismo računali na njih. Jako sam zadovoljan radom djevojaka, u prvom dijelu sezone prikupili smo i određeno iskustvo koje nam je nedostajalo pa očekujem da budemo još bolji u proljeće.

Kapetanica seniorske ekipe Kristina Vuković, koja je veliki dio jeseni izbivala zbog ozljede, također je pohvalila ekipu na ostvarenim rezultatima te naglasila da je ove sezone najbitnije osigurati ostanak u Drugoj ligi Zapad, a sljedeće pokušati napraviti dodatni rezultatski iskorak.

Čestitke svim ekipama na rezultatima u 2018. godini uputila je predsjednica Škole rukometa Karlovac Tatjana Rašić, zaželjevši im još bolja ostvarenja u novoj godini. Mladim rukometašicama i rukometašima poručila je da vrijedno treniraju i rade te u budućnosti zaigraju za seniorske ekipe.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

NK Karlovcu 1919 doniran automatski vanjski defibrilator vrijedan 12.600 kuna