Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac DOBRO JUTRO DŽEZERI Podijeli

Otkazan Bajagin nastup na Danima piva zbog pritiska dijela braniteljskih udruga? Zamijenit će ga Hladno pivo

Košaricu Bajagi i instruktorima nitko službeno ne komentira

Iako je najavljen i mnogi su očekivali njegov nastup, Bajaga neće nastupati na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu! Umjesto njega, nastupit će Hladno pivo.

Doznaje to Radio Mrežnica, a o tome zašto Bajaga ne dolazi u grad na 4 rijeke, službenog odgovora nema. No, zato ima neslužbenih priča koje navode da je riječ o pritisku dijela braniteljskih udruga i branitelja koji su izrazili negodovanje mogućnošću njegovog gostovanja. Tvrtka Fest koja je koncesionar Dana piva zadužena je za sadržaj i nastupe izvođača, a sve to već su puno ranije predstavili Gradu Karlovcu i problema nije bilo.Prijepori vezani uz Bajagin nastup  pojavili su se otkad je informacija i službeno prije 20-ak dana otišla u javnost.

Bajaga je trebao nastupiti 3. rujna, a umjesto njega dolazi Hladno pivo

Bajagin nastup otkazan je tako u “zadnji” čas, a kako neslužbeno doznajemo, u Gradu Karlovcu navodno su koncesionaru  suptilno predložili izmjenu izvođača. O tome da je riječ o pritisku braniteljskih udruga nitko ne govori ni riječi, ali zato njihov predstavnik Petar Banić kaže :”Nema komentara”.

Je li Grad doista izvršio pritisak na koncesionara manifestacije zbog pritiska nekih braniteljskih udruga i samih pojedinaca, što je razlog otkazivanju izvođača, pitanja su na koje čekamo odgovor iz Grada Karlovca.

Bajaga je već dvaput nastupao u Karlovcu, 2011. godine, u veljači i u prosincu, i to u Sportskoj dvorani.

Uskoro više.

 

Pročitajte i ovo

ZA ŠKOLOVANJE

Na listi za gradske stipendije 199 učenika i studenata. Dobit će ih samo 78 sretnika