Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Život MIRIŠE NADALEKO Podijeli

Otvoren Happy Garden na Baniji, carstvo cvijeća i ljubitelja prirode

Prekrasan i bogat izbor cvijeća i ljubazno osoblje adut su ovog vrtnog centra s cvjećarom

Karlovac je danas dobio Happy Garden, mjesto za ljubitelje cvijeća, ali i mjesto na kojem ljubitelji vrta mogu doći na svoje.

Happy Garden je vrtni centar s cvjećarom, nalazi se na Baniji, u Ulici Matka Laginje i Karlovčanima nudi pregršt divnog cvijeća, od uvijek božanstvenih ruža pa do trenutnih “must have” božićnih zvijezdi.

Današnje otvorenje okupilo je velik broj Karlovčana, a prava stvar svakako je bilo i gostovanje omiljene vrtlarice Kornelije Benyovsky Šoštarić koja je pokazala Karlovčanima kako posaditi božićnu pšenicu i kako njegovati božićnu zvijezdu. Cijene u Happy Gardenu pristupačne su za svakog, a ljubazno osoblje odgovorit će na svaku molbu ili eventualnu dvojbu. Trebate li ružu za svoju voljenu, cvijeće za dragu osobu, simpatičnu sitnicu s dušom, Happy Garden pravo je mjesto. Trebate li i nešto za svoj vrt, od lopatica do rukavica i sjemena biljaka, ponovno je odredište Happy Garden.

Happy Garden idealno je odredište i za vrijeme koje upravo dolazi, ono božićno, kad ljudima koje volimo poklanjamo sitnice s puno ljubavi i duše.

sponzorirani članak

 

Pročitajte i ovo

TAKO I TREBA

Gospođa Zoretić već desetljeće pomaže sv. Nikoli nositi darove u Centar za odgoj i obrazovanje