Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Kad je riječ o preporukama GRECO-a koje se tiču suzbijanja korupcije među saborskim zastupnicima, Hrvatska je ispunila samo jednu od tri preporuke, što je među pet najgorih učinaka Od 42 zemlje, Hrvatska je u borbi protiv korupcije - na dnu! Bivšu glumicu kritizirali su zato što o Floydovoj smrti nije pričala u Minneapolisu prije desetak dana. Priznala je da joj je to bila pogreška i da je trebala ranije progovoriti o toj temi, ali rekla je da nije znala što reći Meghan o nemirima: 'Trebala sam ranije progovoriti o ovome, život Georgea Floyda je bitan' Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić (43) izabran je u upravu kluba, a dužnost će preuzeti 1. srpnja. Salihamidžić će biti direktor sportskih aktivnosti, ali će i dalje obavljati i ulogu sportskog direktora. Salihamidžić je igrao za Bayern od 1998. do 2007. godine. Igračku karijeru okončao je 2012. u Wolfsburgu, a sportski direktor Bayerna postao je 2017. U upravi Bayerna u predstojećem razdoblju trebalo bi doći do smjene generacija, a u tom kontekstu treba gledati i imenovanje Hasana Salihamidžića, bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine. Sljedeće godine uslijedit će još jedna promjena, sa mjesta predsjednika uprave Bayerna odlazi 64-godišnji Karl-Heinz Rummenigge, a naslijedit će ga legendarni vratar Oliver Kahn (50). (HINA) Braco Salihamidžić u upravi Bayerna: Ostaje i dalje direktor Osmi ljetni diskont kulture održava se od  4. lipnja do 24. srpnja u Centru za kulturu Trešnjevka (CeKaTe), priopćio je u četvrtak CeKaTe, koji se pridružio i dobrotvornoj akciji pod geslom 'Dobro je činiti dobro' Osmi ljetni diskont kulture na Trešnjevci: Čak sedam tjedana vrhunske kulture i umjetnosti

Karlovac NOVO RUHO Podijeli

Otvorena novouređena Draškovićeva u Karlovcu – sad se lakše prolazi

Uređenje šetnice u Draškovićevoj vrijedno je skoro milijun kuna, a novac je stigao bespovratno iz EU-a

Dobra je, sad se lakše prolazi, samo su neki od komentara Karlovčana na novouređenu, danas svečano otvorenu šetnicu u Draškovićevoj ulici.

Njena vrijednost je nešto manja od milijun kuna, radovi, od natječaja do danas, su trajali dva mjeseca.

– U okviru projekta “Zaštita i promocija kestena” iz INTERREG IPA programa, mi smo uspjeli dobiti za sve naše aktivnosti u Karlovcu nešto više od 211 tisuća eura u okviru projekta koji je vrijedan čak 590 tisuća eura. Tako smo imali mogućnost kod uređenja ove šetnice zamijeniti stazu odnosno sam pločnik, posaditi 54 nova stabla i to kestena i lipe, postaviti nove klupe, nova je rasvjeta, koševi za smeće, rekla je pročelnica Snježana Turalija.

Današnje otvorenje održalo se u Europskom tjednu, u sklopu Otvorenih dana EU projekata.

– Kad govorimo o Europskoj uniji i Karlovcu mislim da taj suživot funkcionira jako dobro, naglasio je gradonačelnik Damir Mandić istaknuvši da je Grad Karlovac, od trenutka kad su se otvorile mogućnosti korištenja EU sredstava, povukao direktno 75 milijuna kuna.

Trenutno su u provedbi projekti gdje je Grad Karlovac ili nositelj ili partner u vrijednosti većoj od 80 milijuna kuna, a još je aplicirano projekata vrijednih više od 130 milijuna kuna.

Najavio je da će do kraja godine započeti veliki komunalno – infrastrukturni projekt Aglomeracije Karlovac – Duga Resa vrijednosti veće od 350 milijuna kuna čime će biti izmijenjena kanalizacijska i vodovodna mreža. U taj projekt uspjela je ući i karlovačka Zvijezda sa svojom infrastrukturom. Bespovratno bi iz EU fondova trebalo stići 40 milijuna kuna, a Grad će dodatno za Zvijezdu uložiti 30 milijuna za uređenje opločnika.

Pročitajte i ovo

DESNA OBALA KORANE U KARLOVCU

Budućnost ŠRC-a Korana: Sportski sadržaji, kamp, hotel. Grad Karlovac natječajem traži najbolje rješenje