Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -4C° Karlovac

 • weather-image

  -5C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -4C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Županija PARTY ZA KRAJ Podijeli

Ovaj saziv Županijske skupštine održao posljednju sjednicu – neki jedva dočekali kraj mandata

Živozidaš uzrujao SDP-ovca, Ogulinci ljuti na županijsku vlast jer ih zanemaruje, neki završili političku karijeru

Posljednji aktualni sat održali su županijski vijećnici u ovom sazivu Županijske skupštine. Dok su neki svoje vrijeme za pitanja i prijedloge iskoristili kako bi se oprostili od politike ili svoje bivše stranke, drugi su, poput Ogulinca, SDP-ovog Zlatka Mrvoša odlučili podvući crtu četverogodišnjeg rada u Skupštini.

Sve što su predlagali Ogulinci, kaže, imalo je isti rezultat.

-I ništa, i u ništa!

Ni na posljednjem aktualcu vijećnik Živog zida Fili Jarnević nije propustio govoriti o štetnosti cjepiva protiv koronavirusa odnosno naživcirati SDP-ovog potpredsjednika Skupštine Ivana Vukovića. Jarnević je htio znati hoćemo li zaustaviti cijepljenje Astra Zenecom.

-Opet se smije gospodin Vuković kao zadnji puta. Vama je očito smiješno što ljudi imaju nuspojave, rekao je Jarnević.

Vuković malo napet od AstraZenece

-Smiješno je što se Johnson cijepio, a ti nisi. I što se cijepilo 25 milijuna Engleza, rekao je Vuković, a kad ga je predsjednik Skupštine Ivan Vučić prekinuo, Vuković je već ljut zaključio:

-Ne mogu to više slušati, jedva čekam da ovaj mandat da završi.

Pa se naknadno ispričao. Za svoje reakcije krivi cjepivo.

-Ispričavam se što sam malo napet, to je jedna od nuspojava jer sam se nedavno cijepio AstraZenecom.

Bista dr. Ribara još uvijek u bunaru

I vijećnik Marinko Marinović vratio se na početak svoga mandata. Tada je postavio svoje prvo pitanje o bisti dr. Ivana Ribara u Vukmaniću. Isto pitanje i prijedlog i sada, za kraj mandata.

-Pobunjeničke vlasti za vrijeme okupacije srušile su u Vukmaniću ispred rodne kuće dr. Ivana Ribara njegovu bistu i bacile su je u bunar. Ta se bista i danas nalazi u bunaru. Zalažem se i predlažem da se iz bunara izvadi ta bista i da to obavi Gorska služba spašavanja.

Kraj današnje, posljednje u ovom sazivu sjednice županijske skupštine, vijećnici su proveli u zajedničkom druženju. Dok su u restoranu u kojem održavaju sjednice poput pravih “tvrdokoronaša” tj. drže distancu i nose maske, to kad su na otvorenom nije slučaj. Ako je suditi po fotografijama koje smo dobili, druženje je proteklo i bez razmaka i bez maski.

Pročitajte i ovo

LAUREATI

Repriza 2020.: Petra Furač i Bruno Belčić najbolji sportaši Karlovca, odbojkašice Karlovca i bejzbolaši Olimpije najuspješnije ekipe