Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac SAJAM UDRUGA Podijeli

Ove subote u Karlovcu 65 udruga na 11. Sajmu udruga

U Karlovcu je registrirano više od 700 različitih udruga za koje se iz proračuna godišnje izdvaja između 10 i 12 milijuna kuna

Karlovac ima više od 700 udruga za čiji rad Grad iz proračuna izdvaja između 10 i 12 milijuna kuna, a ove subote na 11.  udruga, građanima će se predstaviti njih 65.

– U subotu od 10 do 13 građani Karlovca će moći posjetiti Šetalište dr. Franje Tuđmana gdje će 65 udruga predstaviti svoju djelatnost i programe koje nude građanima tijekom godine. Kao i svake godine, udruge su raznolike po djelatnostima – braniteljske, humanitarne, sportske, umjetničke i one koje se bave s djecom. U svakom slučaju vrlo šaroliko i građani će moći svašta vidjeti, najavila je predsjednica udruge Carpe Diem koja je izvršni organizator ovog festivala.

A već u petak Izviđački odred “Vladimir Nazor” imaju svoju Victorijadu i ulogorit će se sa šatorima. Istoga dana, kao novina ovogodišnjeg Festivala udruga, je održavanje predavanja o tome kako organizirati događanje.

To je poklon Grada Karlovca svim prijavljenim udrugama. Održat će se u 13 sati, 27. rujna u Knjižnici za mlade.

– Ponukani iskustvom da treba malo pripomoći da se zna točno procedura prijavljivanja kako dozvola od Grada Karlovca, policije i svih ostalih te da sva ta događanja budu dobro i kvalitetno organizirana. Kao Grad uvijek stojimo na pomoći u realizaciji svih programa našim udrugama i to ćemo nastaviti. Pozivam sve građane da nam se u subotu priključe na Šetalištu i da vide sve bogatstvo programa i aktivnosti koje provode naše udruge te da se prema svojim afinitetima uključe u rad neke od njih, rekla je dogradonačelnica Andreja Navijalić. Naglasila je kako su karlovačke udruge vrlo aktivne kod prijavljivanja na nacionalne i međunarodne natječaje. Grad im je i u tome najčešće partner pa se i na taj način velik dio novca slijeva u Karlovac.

Pročitajte i ovo

ŽIDOVI U KARLOVCU

Obilježen Dan sjećanja na žrtve Holokausta: Jedan je to od najvećih zločina u povijesti čovječanstva