Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Crna kronika PAZI, SNIMA SE! Podijeli

Ovo je provalnik u karlovački kafić kojem ne smeta ni alarm ni kamera: U kasi nije našao ni kune, ali je napravio štetu od par tisuća

Te noći u Karlovcu je zabilježeno više provala, a je li glavni glumac u svima isti, nije poznato

Kafić u centru Karlovca prije nekoliko dana postao je meta lopova kojem u nečasnoj raboti nije zasmetala niti kamera, ali niti alarm koji se oglasio u trenutku provale.

Lopov s kapom i “cofom” na vrhu kape, ušao je vrlo “iskulirano” u kafić, kratko vrijeme nakon ponoći, 13. rujna. Da je dobro upućen ili da je barem prostudirao prostor, dokazuje ulazak sa zadnje strane, ali to nije sve. Na stručan je način prerezao vanjski okvir stolarije i ušao u prostor, a onda pravo prema blagajni. Sreće za njega nije bilo jer u kasi nije našao niti kunu, pa je krenuo pretraživati okolne ormariće gdje je također ulov bio nula bodova. Činio je sve brzo i pedantno, a iza sebe nije ostavio nikakav nered. Akcija je trajala nešto više od minute  nakon čega je neobavljenog posla izašao iz lokala.

Vlasnici su ujutro imali što za vidjeti, a iako im nije uzeo niti kune,  napravio je štetu na zadnjim vratima od bar nekoliko tisuća kuna. Policija je obaviještena, a kako doznajemo te je noći po Karlovcu zabilježeno više provala. Je li “junak” iz ove priče sudjelovao i u drugima nije nam poznato, ali ruka pravde još ga nije stigla. Ono što se vidi po snimci koju su vlasnici odmah pripremili za policiju ( a policija po nju još nije stigla 🙂 ), jest da je u formi, sportskog izgleda, bez viška kilograma. Zanimljivo je da je u isti kafić provaljeno i lani i to na isti način pa bi se lako dalo zaključiti da je provalnik s kapom i maskom zapravo pravi – recidivist. Sumnjate li na nekog ili ga prepoznajete, nemojte se ustručavati nazvati policiju na 192.

 

Pročitajte i ovo

POLICIJSKI IZVJEŠTAJ

Provaljeno u kuću u Dugoj Resi, a u Karlovcu uhvaćen pijan za volanom