Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

Ovogodišnji 29. Pržin memorijal odgođen, održat će se u lipnju ili kolovozu

Predstavnici kluba i pripadnici 110. brigade u petak će u 16 sati položiti vijenac i zapaliti svijeće na posljednjem počivalištu Nebojše Parežanina – Prže na Vojnom groblju.

KARLOVAC – Ovogodišnje 29. izdanje tradicionalnog Memorijalnog rukometnog turnira ‘Nebojša Parežanin – Pržo’ održat će se u lipnju ili kolovozu – priopćili su iz Rukometnog kluba Dubovac-Gaza, organizatora memorijala.

Turnir u spomen na svog igrača, koji je kao branitelj poginuo u Domovinskom ratu, karlovački je klub organizirao neprekidno od 1992. godine i najstariji je memorijalni turnir u Hrvatskoj. Godinama se ovo natjecanje održavalo u drugoj polovici siječnja, služeći kao dobra provjera prvoligaškim momčadima u sklopu priprema za proljetni dio sezone. Međutim, ove godine, zbog pandemije koronavirusa i mjera koje su još uvijek na snazi, turnir nije moguće organizirati u spomenutom terminu.

Rukometni klub Dubovac-Gaza još nije utvrdio točan novi termin održavanja ovogodišnjeg Memorijala, no poručuju da će se svakako održati i to u lipnju ili kolovozu, u sklopu priprema za novu natjecateljsku sezonu 2021/2022.

Predstavnici kluba i pripadnici 110. brigade u petak će, 15. siječnja, u 16 sati položiti vijenac i zapaliti svijeće na posljednjem počivalištu Nebojše Parežanina – Prže na Vojnom groblju u Karlovcu.

Pročitajte i ovo

STOLNI TENIS

Aquaestil upisao obje pobjede prvog dana Europe Trophy kupa u Bratislavi