Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Život STIGAO UTORAK Podijeli

Palo do desetak cm novog snijega, ima ga od Istre do Slavonije

Snijeg je najavljen i tijekom današnjeg utorka

Snijeg je stigao u veći dio Hrvatske, ima ga od Istre do Slavonije. Na području Karlovca palo je oko 11 centimetara novog snijega.

Pogoršanje vremena stiglo je baš kako je i najavljeno te uz snijeg donijelo i jak vjetar. Snijeg će padati osobito ujutro, ali nastavit će se i tijekom poslijepodneva sa susnježicom. Povećat će to količine snijega koje su, tamo gdje je ostao neočišćen, na karlovačkom području oko 25 cm te ogulinskom i slunjskom čak pola metra.

Vremenske prilike će biti sutra povoljnije iako će prvi dio dana i dalje padati susnježica. Bit će i hladnije nego danas. Umjesto današnjih 0 sutra će biti do -2 ujutro. Jutro u četvrtak bit će još hladnije, i do -7 stupnjeva.

Nagovještaj je to prolaznog smirivanja vremena uoči vikenda. U nedjelju, naime meteorolozi najavljuju nove oborine, kišu i snijeg.

Vjetar i snijeg očekivano prave problem na cestama. Autocestom A6 smiju samo osobna vozila sa zimskom opremom. Ograničenja su i na svim ostalim glavnim pravcima. Ceste se čiste, ali kako snijeg neumorno pada nikada nisu potpuno čiste pa je jedini recept za sigurnu vožnju zimska oprema i uvjetima prilagođena brzina.

Pročitajte i ovo

NAJNOVIJE

Od 83 testiranih dvoje pozitivnih u Karlovačkoj županiji