Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

‘Pandama’ i Prani tri srebra i dvije bronce u Beogradu, Karlovac ekipni pobjednik ‘Turnira prijateljstva’ u Italiji

Najuspješniji na jakom G1 turniru u Srbiji bili su Lucio Matuzić i Petar Fičko iz Banije Pandas te Ivan Latković iz Prane, koji su se okitili srebrnim odličjima.

Borci Taekwondo kluba Banija Pandas i Taekwondo kluba Prana osvojili su tri srebrne i dvije brončane medalje na vrlo jakom G1 turniru 18. Galeb Belgrade Trophy održanom proteklog vikenda u glavnom gradu Srbije, dok su borci Taekwondo kluba Karlovac osvojili naslov ekipnih pobjednika međunarodnog ‘Turnira prijateljstva’ u talijanskoj Valenzi.

Na vrlo jakom G1 turniru u Beogradu srebrne medalje izborili su Lucio Matuzić (kadeti do 41 kg – 2 pobjede) i Petar Fičko (kadeti do 45 kg – 3 pobjede) iz Banije Pandas te Ivan Latković (kadeti do 61 kg – 1 pobjeda) iz Prane, dok su brončana odličja osvojili Nikola Brnardić (juniori do 51 kg – 2 pobjede) i Leona Grubiša (kadetkinje do 41 kg – 2 pobjede) iz Prane.

Ekipa Taekwondo kluba Karlovac, u sastavu Lana Bogdan, Erna Dzanić, Tena Krznarić, Doris Skorin, Vito Milanović i Luka Tomić, osvojila je naslov pobjednika međunarodnog ‘Turnira prijateljstva’ u talijanskoj Valenzi kraj Alessandrie. U konkurenciji šest ekipa, a u sustavu natjecanja 5 na 5, Karlovčani su pobijedili talijansku Regionale Leguriu 31:24, Alessandriju 74:71, izraelski Jeruzalem 63:16 i talijansku Squadru Piemonte Regionale 73:68, a izgubili od sarajevskog Novigrada 64:48. U ukupnom zbroju zauzeli su 1. mjesto s 245 bodova, ispred Alessandrije s 230 i Novigrada s 221 bodom.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke i u drugom ovosezonskom županijskom ogledu bolje od Ozaljčanki