Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport PARA TAEKWONDO Podijeli

Para tekvandoistima Prane tri zlata, dva srebra i sedam bronci na dvama kriterijskim natjecanjima za Europsko prvenstvo

Dva najsjajnija odličja osvojio je Mihael Močilac, a jedno Sara Grgas.

Para tekvandoisti karlovačke Prane osvojili su tri zlatne, dvije srebrne i sedam brončanih medalja u tehničkim formama na dvama kriterijskim natjecanjima za odlazak na Europsko prvenstvo održanima ovog vikenda u Zagrebu.

Jučer, na 1st Infodom Para Taekwondo Openu, Karlovčani su se okitili sa sedam odličja i peharom za 4. mjesto u ukupnom poretku. Zlatne medalje osvojili su Mihael Močilac u kategoriji P-30-M do 15 godina (u konkurenciji jednog natjecatelja), koji je proglašen mladom nadom, te Sara Grgas u kategoriji P-20-F do 15 godina (bez konkurencije). Srebrnom medaljom okitila se Željka Tomaš u kategoriji P-20-F 15-30 godina (u konkurenciji petoro natjecateljica), a brončanima Matija Pahanić u kategoriji P-20-M do 15 godina (u konkurenciji šestoro natjecatelja), koji je također proglašen mladom nadom, Marko Skender u kategoriji P-20-M 15-30 godina (u konkurenciji sedmoro natjecatelja), te Josipa Popovački i Veronika Biber u kategoriji P-20-F 15-30 godina. Biber je proglašena i mladom nadom. Još su nastupili Martina Cindrić, Antonio Jandrić, Damir Abdić i Dragan Vuković.

Još pet odličja karlovački su predstavnici osvojili danas na 2. Otvorenom para prvenstvu Hrvatske. Najuspješniji je bio Mihael Močilac, koji se okitio zlatom u kategoriji P-30-M do 15 godina (u konkurenciji jednog natjecatelja). Željka Tomaš osvojila je srebro u kategoriji P-20-F 15-30 godina (u konkurenciji četiriju natjecateljica), a bronce Matija Pahanić u kategoriji P-20-M do 15 godina (u konkurenciji petoro natjecatelja), Marko Skender u kategoriji P-20-M 15-30 godina (u konkurenciji četvoro natjecatelja) i Josipa Popovački u kategoriji P-20-F 15-30 godina (u konkurenciji četiriju natjecateljica).

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Unatoč uvjerljivoj pobjedi u ‘generalki’ nad Moslavinom, trenerica Rašić nije bila u potpunosti zadovoljna izvedbom svoje momčadi