Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Županija PAJDO ZA PLAĆANJE PARKIRANJA Podijeli

PayDo i u Ogulinu

Plaćanje parkinga putem mobilne i web aplikacije oslobođeno je ikakvih naknada

Brže i povoljnije plaćanje parkiranja putem aplikacije PayDo od sad je dostupno i u Ogulinu.

Preuzimanjem aplikacije na mobitel ili računalo omogućuje se jednostavno kreiranje korisničkog računa i plaćanje parkiranja bez dodatnih troškova koje imaju svi koji ovaj trošak podmiruju SMS-om.

Ogulin je 22 po redu lokacija s aktiviranom PayDo uslugom

– U prošloj godini u gradu Ogulinu parking je putem SMS-a bio plaćen čak 55.000 puta. Ako tu brojku pomnožimo sa 0,69 kn naknade koja odlazi mobilnim operaterima dobiva se iznos veći od 37.000 kuna. Uvođenjem PayDo aplikacije cilj nam je da upravo taj novac ostane u džepovima naših sugrađana. Do kraja kolovoza unutar aplikacije bit će dostupna i mogućnost kupnje komercijalnih karata za fizičke i pravne osobe pa će tako i tvrtke svojim zaposlenicima putem kreditnih kartica moći kupiti mjesečnu, polugodišnju i godišnju pretplatnu kartu, a uz momentalno izdavanje R-1 računa koji stiže putem elektronske pošte. Još jedan od ciljeva nam je olakšati plaćanje parkiranja domaćim i stranim turistima kojih je u Ogulinu svakom danom sve više, istaknuo je prokurist tvrtke SKG Ogulin d.o.o. Milorad Šegan.

Upravo turisti do sada uopće nisu mogli plaćati SMS-om, a sada će to moći i to lako jer je aplikacija dostupna i na stranim jezicima.

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, trenutno je osim u Ogulinu, dostupna i u Karlovcu, Bjelovaru, Varaždinu, Splitu, Dubrovniku, Novom Vinodolskom, Osijeku, Poreču, Crikvenici, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Zadru, Puli, Vukovaru, Vodicama, Vodnjanu i gradovima Rabu te Korčuli. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagrebu, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou.

Pročitajte i ovo

COVID IZVJEŠĆE

Šest novih slučajeva zaraze koronom, dvoje umrlih