Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘Peba sport’ pobjednik turnira veterana

Iznimno zanimljiv finalni susret u regularnom je tijeku završio rezultatom 1:1 pa se krenulo u igranje produžetaka 2×5 minuta, uz pravilo ‘zlatnog gola’. U zadnjim sekundama prvog produžetka, najbolji strijelac prve sezone 1. Hrvatske nogometne lige Ardian Kozniku, koji je na turniru branio boje momčadi ‘Peba sport’ iz Zagreba, zatresao je mrežu ekipe Caffe bara ‘Venus’ Karlovac […]

Iznimno zanimljiv finalni susret u regularnom je tijeku završio rezultatom 1:1 pa se krenulo u igranje produžetaka 2×5 minuta, uz pravilo ‘zlatnog gola’. U zadnjim sekundama prvog produžetka, najbolji strijelac prve sezone 1. Hrvatske nogometne lige Ardian Kozniku, koji je na turniru branio boje momčadi ‘Peba sport’ iz Zagreba, zatresao je mrežu ekipe Caffe bara ‘Venus’ Karlovac i svojoj ekipi donio naslov ovogodišnjeg pobjednika veteranskog turnira.

Prije finala odigran je susret za 3. mjesto veteranskog turnira, u kojem je momčad ‘Zloćo i Perokrov’ Samobor tijesno savladala ekipu Caffe bara ‘Kod mosta’ Ozalj reultatom 6:5 i osvojila treću poziciju. Prve tri veteranske ekipe nagrađene su peharima i novčanim nagradama – 1.500 kuna za trećeplasiranu ekipu, 3.000 za drugoplasiranu, te 6.000 kuna za pobjednika turnira.

Nakon raspleta veteranskog turnira, na parket Sportske dvorane istrčale su ekipe koje se natječu u glavnom turniru. Caffe bar ‘Rakovac’ Karlovac je u vrlo neizvjesnoj utakmici savladao Udruženje obrtnika Slunj sa 4:3, dok se ekipa ‘Black Warriors’ Zagreb lako obračunala sa Malonogometnim klubom ‘Cvjetno Diadora’ Zagreb rezultatom 11:2.

Najzanimljiviji susret dana u glavnom turniru odigrali su nositelj Caffe bar ‘Montana’ Sesvete i ‘Sannik’ Karlovac. U regularnom vremenu susret je završio rezultatom 1:1 pa se, kao i u finalu veterana, krenulo u produžetke 2×5 minuta, uz pravilo ‘zlatnog gola’. I upravo ‘zlatnim golom’ Ivana Lušića u 2. produžetku, Caffe bar ‘Montana’ Sesvete je došao do pobjede 2:1 i prolaza u daljnje natjecanje.

Pročitajte i ovo

RADOVI

Prespajanje magistralnog cjevovoda vodospreme Strmac – manji pritisak u višim dijelovima Karlovca