Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

Perajica: Nisam prihvatio uvjete Nijemaca, ostajem sigurno do kraja sezone u Karlovcu

Srednji vanjski karlovačkog kluba igrom zadovoljio trenera njemačkog trećeligaša, ali mu Uprava nije mogla ponuditi dovoljno dobre uvjete

KARLOVAC – Nisam prihvatio uvjete koje su mi ponudili u Njemačkoj, vratio sam se i do kraja ove sezone sigurno ostajem u HRK Karlovcu.

Kazao nam je to srednji vanjski karlovačkog premijerligaša Matija Perajica, koji je tri dana boravio na probi u klubu OHV Aurich iz istoimenog grada kraj Bremena na sjeveru Njemačke, u pokušaju da ostvari inozemni angažman. U tamošnjem trećeligašu odigrao je nekoliko utakmica na treninzima, svojom igrom u potpunosti zadovoljio trenera momčadi, no Uprava mu nije mogla ponuditi financijske uvjete koje je tražio.

– Trener momčadi je želio da potpišem ugovor, no Uprava je ponudila uvjete koji mi nisu odgovarali. Kazali su mi da ne mogu ponuditi više i procijenio sam da to nije angažman zbog kojeg bih otišao tako daleko od obitelji. Vratio sam se doma i do kraja ove sezone sigurno ostajem u HRK Karlovcu.

Ova vijest sigurno će razveseliti trenera Dragomira Požegu i navijače karlovačkog premijerligaša. Početkom veljače nastavlja se sezona u domaćem prvenstvu i s Perajicom u momčadi klub će sigurno imati veće šanse u vrlo izglednoj borbi za opstanak u elitnom razredu hrvatskog rukometa.

Pročitajte i ovo

IZVRSNI REZULTATI

Anja Santini Mikulić prvakinja u juniorskoj konkurenciji