Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Karlovac OBILAZNICA KOJA ŽIVOT ZNAČI Podijeli

Peticija za obilaznicu na Turnju preko gradonačelnika treba stići sutra i do premijera

Turanjčani Mandiću predali 3.606 potpisa koje se on obvezao predati premijeru i ministru

Peticija koju su za nastavak izgradnje zaobilaznice na Turnju pokrenuli stanovnici ove karlovačke četvrti nakon pogibije desetogodišnjeg dječaka Marka, sutra bi se trebala naći u rukama premijera Andreja Plenkovića i resornog ministra Olega Butkovića.

Turanjčani su peticiju naime urudžbirali i predali gradonačelniku Damiru Mandiću koji se obvezao da će ju na sutrašnjoj sjednici Vlade Republike Hrvatske u Karlovcu predati premijeru i ministru.

– Do sad je peticiju potpisalo 3606 građama, od čega je 2287 potpisalo elektroničkim putem, a 1319 prikupljenim potpisima, kažu Turanjčani koji ne odustaju da, unatoč obećanjima i dalje budno prate kako projekt napreduje.

Najvaljeno je, podsjetimo da bi izgradnja obilaznice trebala započeti krajem 2019. početkom 2020. nakon što se riješe imovinsko pravni odnosi i provede javna nabava.

Na Facebook stranici “Obilaznica koja život znači” peticija je i dalje dostupna i otvorena za sve one građane koji je žele potpisati i time podržati namjeru da se za sigurniji život uz D1 posebno djece, mora izgraditi obilazna prometnica.

Ilustracija/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”