Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport GIMNASTIKA Podijeli

Petra Furač zlatna u višeboju i brončana na gredi i ručama u Novom Sadu, Lovro Čorak srebrni na ručama

Matiji Teku bronca u parteru ‘pobjegla’ je za samo jednu desetinku boda.

Gimnastičari karlovačkog Sokola osvojili su zlatnu, srebrnu i dvije brončane medalje na 10. jubilarnom izdanju međunarodnog turnira ‘Memorijal Laze Krstić i Marice Dželatović’ održanom u Novom Sadu.

Najsjajnije odličje dohvatila je najbolja karlovačka gimnastičarka Petra Furač, koja je u seniorskoj kategoriji u višeboju bila najuspješnija i okitila se zlatom, ispred predstavnica Italije i Srbije. Plasirala se i u finale na sve četiri sprave te je drugog dana natjecanja izborila bronce na gredi i ručama.

Lovro Čorak izborio je nastup u finalu na ručama i odličnim nastupom osvojio srebrnu medalju. Matija Tek je u vrlo jakoj konkurenciji u finalu partera zauzeo 4. mjesto, a bronca mu je ‘pobjegla’ za samo jednu desetinku boda.

U najmlađoj kategoriji u višeboju Fran Šančić je bio 24., Filip Štedul 25., dok je Patrik Rajković zauzeo 29. mjesto. Dječacima je to bio prvi izlazak na međunarodnu scenu, a Šančić je izborio finale na konju s hvataljkama i u njemu osvojio 6. mjesto.

Ovim natjecanjem članovi Sokola završili su još jednu uspješnu natjecateljsku sezonu, a u subotu od 17 sati nastupit će na Gimnastičkoj akademiji u Sokolskom domu.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Karlovačkim borcima tri zlata, dva srebra i tri bronce na 4. Omiš Openu