Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

Petra Lončar dvostruka seniorska državna prvakinja, naslovi i Nikolini Požegi i Lukasu Jurašiću

Natjecanje u Osijeku obilježila je malobrojna konkurencija, u kojoj se do naslova prvaka u većini kategorija dolazilo s jednom pobjedom.

Petra Lončar i Lukas Jurašić iz karlovačkog Tigra te Nikolina Požega iz slunjskog Tigra okitili su se naslovima seniorskih državnih prvaka na Prvenstvu Hrvatske u point fightingu i light contactu održanom jučer u Osijeku.

Nažalost, natjecanje u spomenute dvije discipline obilježila je vrlo malobrojna konkurencija. U samo dvije kategorije, i to u light contactu za seniore, bilo je više od četiri borca pa su gotovo svi koji su nastupili osvojili odličja, a u čak 18 od ukupno 28 kategorija naslovi državnih prvaka osvojeni su sa samo jednom jedinom pobjedom.

Od naših županijskih boraca naslovima seniorskih državnih prvaka okitili su se Petra Lončar u point fightingu u kategoriji do 50 kg (1 pobjeda) i u istoj težinskoj kategoriji u light contactu (1 pobjeda) te Lukas Jurašić u point fightingu u kategoriji do 63 kg (1 pobjeda) iz karlovačkog Tigra, kao i Nikolina Požega u point fightingu u kategoriji do 55 kg (1 pobjeda) iz slunskog Tigra.

Požega je osvojila i srebro u light contactu u kategoriji do 55 kg (bez pobjede), a medalja istog sjaja pripala je i Niki Bešenić iz karlovačkog Tigra u point fightingu u kategoriji do 55 kg (bez pobjede).

Karlovački Tigar je u ukupnom plasmanu u point fightingu za seniorke bio drugoplasirani.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Karlovčanke novu sezonu Superlige otvaraju domaćim ogledom s Nebom, mlađe kolegice na startu sezone putuju u Petrinju