Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Karlovac PRIREZ NA NULU Podijeli

Petračić: U Karlovcu ćemo ukinuti prirez od 12 posto. To će značiti veće plaće i privući buduće Rimce

HDZ je ponudio mizeriju, njegovo smanjenje s 12 na 9 jer ne razumiju da prirez, pa čak i od 1 %, čini Karlovac nekonkurentnim

Nakon što je HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Damir Mandić prije nekoliko dana najavio da će, ukoliko bude izabran, prirez sa sadašnjih 12 posto smanjiti na 9, njegov protukandidat Davor Petračić danas izlazi s novom prireznom “bombom”. Petračić će prirez od 12 posto potpuno ukinuti!

-Prirez od 12 posto ne treba smanjiti, treba ga ukinuti, kaže Petračić koji u utrku za gradonačelničku poziciju ulazi kao nezavisni uz potporu SDP-a, reformista i HSS-a. Takvom odlukom učiniti ćemo netto plaće većim i postati mjesto ulaganja i otvaranja radnih mjesta, ali i rast stanovanja, poručio je.Taj prirez čini puno više štete nego koristi i treba ga ukinuti, smatra Petračić i dodaje da je HDZ ponudio mizeriju smanjivanja s 12 na 9 i ne razumiju uopće da čak prirez i od 1 % Karlovac čini nekonkuretnim gradom za ulaganja

Kaže da upravo ukidanje prireza u Karlovcu osigurava provođenje vrlo snažne demografske politike, a gradu razvitak i rast povećanim ulaganjima u sredinu s povoljnim uvjetima poslovanja, zato je ova odluka važna za Karlovac.
– To je osnova za privlačenje budućih Rimaca i njihovih tvrtki, poručuje Petračić, a da bi se taj bitan cilj razvoja Karlovca i ostvario treba izaći na izbore, poručuje biračima, kako bi to učinili zajedno.

Pročitajte i ovo

NEKAD ZAJEDNO, VIŠE NE

SDP ostao bez vijećnika Novaka, bit će nezavisni. Brzo “opleli” po bivšem kolegi