Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Karlovac IZNENAĐENJE Podijeli

Pips, Chips & Videoclips na Adventu u Karlovcu

Koncert će biti ovoga petka u 22:30 nakon Pavela

Uz sve već ranije najavljene, ovoga petka na Adventu u Karlovcu održat će se još jedan veliki koncert. Organizatori su odlučili iznenaditi posjetitelje s legendarnim Pips, Chips & Videoclips.

Nastupit će odmah nakon Pavela čiji koncert počinje u 20:30. Pipsi bi na pozornicu Glazbenog paviljona trebali izaći u 22:30.

Pips, Chips & Videoclips hrvatski  je pop – rock bend koji djeluje od 1992., a njihov repertoar čine pjesme poput Krumpira,  Malene, Plači, Nogomet, Dan, mrak, Narko i mnoge druge.

Ovaj tjedan započeo je, podsjetimo, sa Zdenkom Kovačiček koja je još jednom pokazala da je glazbena diva ovih prostora. Opća opasnost je sinoć puna dva sata zagrijavala brojne obožavatelja koji su stigli i iz Splita, Slavonije, Zagreba i drugih gradova.

Večeras će koncert održati mladi  Marko Kutlić, sutra je Vatra, a onda u petak Pavel i koncert iznenađenja Pips, Chips & Videoclips.

Black & White publiku će zabavljati u subotu dok je nedjelja rezervirana za mnogima posebno najmlađima dragu Miu Dimšić.

Foto: YouTube

 

Pročitajte i ovo

NORMALIZACIJA

Od 1. lipnja u Karlovcu se vraća plaćanje dječjih vrtića, u nižim razredima očekuje se većina učenika