Radio Mrežnica
NOGOMET Podijeli

‘Plavo-bijeli’ započeli pripreme za proljetni dio sezone, otišli Kurečki, Bencetić, Turkalj i Maletić, došao Srpak iz Krškog

Seriju pripremnih utakmica Karlovčani otvaraju sutra od 15 sati s drugoligašem Hrvatskim dragovoljcem.

KARLOVAC – Nogometaši Karlovca 1919 u subotu su počeli s pripremama za proljetni dio sezone.

Kao i svim drugim klubovima, mjere u borbi s pandemijom koronavirusa poremetile su prvotni plan priprema karlovačke momčadi pa će se u sljedeća tri tjedna raditi prilično intenzivno. Iz kluba su otišli Toni Kurečki, Deni Bencetić, Antonijo Turkalj i Marko Luka Maletić, došao je Filip Srpak iz Krškog, a još nekoliko igrača je stiglo na probu pa će trener Ćuk procijeniti jesu li pojačanja za ‘plavo-bijelu’ momčad. U planu je dovođenje vratara, veznog igrača i napadača.

Promijenjen je i prvotni plan odigravanja pripremnih utakmica, no ostao je naglasak na odmjeravanju snaga s kvalitetnim suparnicima. Već sutra od 15 sati kraj Korane će odigrati prijateljski dvoboj s drugoligašem Hrvatskim dragovoljcem, u nedjelju im u goste stiže Jarun, vodeća momčad Treće hrvatske lige Središte, a potom će odmjeriti snage i s trećeligašima Gajem iz Mača i Marsoniom iz Slavonskog Broda. U sklopu sedmodnevnih ‘morskih’ priprema u Medulinu odigrat će prijateljske dvoboje s prvoligašem Istrom 1961 i trećeligašem Rudarom iz Labina, a 24. veljače bi u Petrinji trebali odigrati odgođenu utakmicu 11. kola prvenstva s domaćom Mladosti.

– Nastojat ćemo se maksimalno pripremiti i u proljetni dio sezone ući puno spremniji nego što smo bili jesenas, a odlazak u Medulin poslužit će dodatnoj homogenizaciji – naglasio je trener Sreten Ćuk.

Portal Radio-Mrežnica unaprijedio je politiku privatnosti i korištenja takozvanih cookiesa, u skladu s novom europskom regulativom. Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. Daljnjim korištenjem ovog portala pristajete na korištenje cookiesa. Ovdje možete saznati više na Prihvati Čitaj više