Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac 2 U 1 Podijeli

Plenković u Karlovcu: Na Starom placu kao predsjednik HDZ-a, ispred Zorin doma kao premijer

Zvjezdano ljeto poprimilo je tako boju političke kampanje

Zvjezdano ljeto, trotjednu proslavu Dana grada Karlovca, večeras je ispred Zorin doma svečano otvorio premijer Andrej Plenković. Samo petnaestak minuta prije i 500 metara dalje, na Starom placu družio se sa stranačkim prijateljima kao predsjednik HDZ-a. 

– Karlovačka županija nije nikad imala više kandidata, šestero ih je na listi. U VII. izbornoj jedinici očekujemo šest mandata, rekao je Plenković predsjednik stranke. Praćen članovima stranke i kandidatima s liste Radićevom i Promenadom prošetao je do Zorin doma.

Plenković se danas nije dao iz Karlovca

Tamo je pak kao premijer podsjetio koliko je ova Vlada pomogla Karlovcu i Karlovačkoj županiji u mandatu na izmaku i proglasio Zvjezdano ljeto otvorenim. Sve je kod Vlade tj. premijera i suradnika bilo u skladu sa socijalnom distancom pa i zato obojane kockice s grbom grada Karlovca na kojima su stajali. Korona je doista preuzela upravljanje našim životima

Ni u Karlovcu nije imao masku, ali izbjegavao je socijalni kontakt

No, i nakon toga Karlovac Plenković nije napustio već se uputio do Banijanskog mosta. Prisustvovao je tradicionalnom povlačenju užeta između Banije i Gaze. Šestu godinu za redom pobijedila je ekipa s desne strane obale odnosno Gažani.

Iako je većina građana komentirala da se treba držati podalje od Plenkovića jer možda ima koronavirus, mnogi nisu, baš kao i ekipe s Banije i Gaze, propustili  ovjekovječiti njegov dolazak na 241. Ivanjski krijes.

Pročitajte i ovo

ALENKO RIBIĆ, DP

Bit ćemo protiv stranačkih zapošljavanja u Karlovcu i nesposobnih na pozicijama. Idemo pošteno, u prljavštinama ne sudjelujemo