Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Glavni izvršni direktor Facebooka Mark Zuckerberg kaže da revidira pravila o sadržaju na toj društvenoj mreži, suočen sa snažnim negativnim reakcijama velikog broja ljudi zbog posta američkog predsjednika Donalda Trumpa u kojemu se prijeti prosvjednicima protiv rasistički utemeljenog policijskog nasilja. Facebook nastoji poboljšati politiku sadržaja na društvenim mrežama, istovremeno gradeći proizvode za promicanje rasne pravde, objavio je Zuckerberg u petak. Taj Zuckerbergov post objavljen je nakon što se Facebook suočio sa širokim negativnom kritikom, uključujući i vlastite zaposlenike, zbog svoje odluke da bez posebne oznake objavi kontroverzne postove predsjednika Donalda Trumpa u kojima je on prozvao i prijetio prosvjednicima protiv policijskog nasilja nakon ubojstva Georgea Floyda. "Znam da mnogi od vas misle kako smo prošloga tjedna trebali na neki način označiti predsjednikove postove", napisao je Zuckerberg u postu na blogu, govoreći o svojoj ranijoj odluci da ne smije ukloniti zapaljiv Trumpov post koji sadrži frazu "kad počne pljačkanje, počinje i pucanje" (engl: "when the looting starts, the shooting starts"). Facebook revidira pravila za sadržaj nakon Trumpova posta Ekscentrični naftaš J.Paul Getty, najbogatiji Amerikanac svog vremena umro je na današnji dan 1976. godine. Ostao je najpoznatiji po tome što otmičarima nije htio platiti za unuka pa su mladiću odsjekli uho Zloglasni škrtac i jedan od prvih sa milijardu dolara: Kad mu je unuk otet nije htio dati novce... Igor Jovićević je 28. trener Dinama u povijesti HNL-a, a Branko Ivanković je posljednji koji je u tu avanturu krenuo porazom. Treći mandat na klupi Dinama, u rujnu 2013., započeo je porazom (2-0) na Poljudu Jovićevićev debi bez podrške: Mama je trebala biti na tribini S obzirom da sadrži malo masti i kalorija, jogurt je idealna hrana za doručak ako se nadate gubitku kilograma, a nutricionistica ga preporučuje prije svakog obroka Pet najboljih opcija za doručak koji pomažu u skidanju 'šlaufa'

Život PLESNI FESTIVAL Podijeli

Plesna skupina OŠ Turanj najbolje pleše na DugaResa Festu-Gradu Ritma

Druga je OŠ Grabrik, a treća OŠ Dubovac

Plesačice iz Osnovne škole Turanj osvojile su Grand Prix na večerašnjem plesnom natjecanju u sklopu dvodnevnog događanja za mlade Duga Resa Festa.

U konkurenciji 11 plesnih skupina Turanjčanke su bile najbolje. Drugo mjesto osvojila je OŠ Grabrik, treće OŠ Dubovac iz Karlovca.

Pročitajte i ovo

POMAŽU I KAD NEMA POPLAVA

Vojska na Korani gradi Bailey most. Spajat će Turanj i Logorište za prijevoz materijala za nasip