Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Sport STOLNI TENIS Podijeli

Po dva zlata Kleku i Vrhovcu, po jedno Aquaestilu i Dugoj Resi

Ukupno su članovi Kleka osvojili 3, Vrhovca 4, Aquaestila 9, a Duge Rese 1 medalju.

VRHOVAC – Mladi stolnotenisači ogulinskog Kleka i Vrhovca osvojili su po dvije, a Aquaestila i Duge Rese po jednu zlatnu medalju na 3. Proljetnom turniru mladeži održanom jučer u Vrhovcu u organizaciji Sportskog društva Vrhovac, a pod pokroviteljstvom Stolnoteniskog saveza Karlovačke županije.

U kategoriji klinceza i najmlađih kadetkinja slavila je Ema Stipetić iz ogulinskog Kleka, ispred Jane Živčić i Marte Matičić iz dugoreškog Aquaestila, a u istoj kategoriji kod muških najbolji je bio Leon Benković iz Sportskog društva Vrhovac, ispred Zvonimira Kramarića i Lenija Milčića iz Aquaestila. Kod mlađih kadetkinja Valentina Peraković iz Aquaestila pobijedila je ispred Marije Blašković iz Kleka i klupske kolegice Sare Milčić, a kod mlađih kadeta zlatom se okitio Leon Benković iz Vrhovca, ispred klupskog kolege Josipa Dominika Žokvića i Nine Milčića iz Aquaestila. Laura Rukavina iz STK Duga Resa bila je najbolja kod juniorki, ispred Lane i Ane Stepinac iz Aquaestila, a u kategoriji kadeta i juniora slavio je Filip Dubić iz Kleka ispred Gašpera Simoniča iz Metlike i Stjepana Benkovića iz Vrhovca.

Nastupile su 23 igračice i igrača u šest starosnih kategorija, a nagrade najboljima uručila je gradonačelnica Ozlja Gordana Lipšinić.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Vojnić ’95 u prijateljskom dvoboju u Zvečaju nadigrao županijskog ligaša Mrežnicu