Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Sport STOLNI TENIS Podijeli

Pobjeda Aquaestila: Ukrajinska igračica ponovo registrirana, susreti 3. kola Superlige igrat će se u novom terminu

Iz dugoreškog kluba očekuju da odgovorni za nastalu situaciju budu sankcionirani te da se na popis registriranih igračica vrate i Amy Wang i Lea Rakovac.

Ukrajinska igračica Sofiia Sheredeha ponovo je registrirana za Stolnoteniski klub Aquaestil pa će dugoreški klub neodigrane susrete 3. kola Superlige protiv TIS-a i Varaždina odigrati u novom terminu.

Glavne su to odluke jučerašnje sjednice Izvršnog odbora Hrvatskog stolnoteniskog saveza, koje svakako možemo proglasiti pobjedom Aquaestila. Podsjetimo, dugoreški klub nije prošlog vikenda odigrao susrete 3. kola Superlige protiv TIS-a i Varaždina jer je Registracijska komisija HSTS-a poništila registraciju ukrajinske igračice pa klub nije imao dovoljno igračica za odigravanje spomenutih dvoboja.

Danas smo iz HSTS-a dobili telefonsku potvrdu da je poništenje registracije ukrajinske igračice poništeno, odnosno ona je ponovo registrirana za Aquaestil pa će susreti 3. kola biti odigrani u novom terminu. Samim time što je ukrajinska igračica ponovo vraćena na popis članova dugoreškog kluba, nije više upitan rezultat susreta 1. kola u Vrsaru protiv istoimenog domaćina, kojeg je Aquaestil pobijedio rezultatom 3:1, a u kojem je nastupila Sheredeha.

– Nije postojao niti jedan razlog da se registracija poništi, tako da očekujemo da odgovorni za nastalu situaciju budu sankcionirani. Također očekujemo da Amy Wang i Lea Rakovac budu vraćene na spisak registriranih igračica STK Aquaestil – napisao nam je glavni trener Aquaestila Nikica Vukelja u reagiranju na odluke Izvršnog odbora HSTS-a.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

NAPREDAK

Karlovačka Čistoća puna planova za ovu godinu: Obnovit će vozni park, ali i povećati odvoz smeća i uvesti nove linije