Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

Počele pripreme rukometaša Karlovca, jedini cilj je povratak u Premijer ligu

Iz kluba su otišli Negran, Magdić, Glumac, Prezelj i Radočaj, a došli Loparac i Kajba.

Rukometaši Karlovca večeras su u Sportskoj dvorani započeli pripreme za novu sezonu, u kojoj je jedini cilj povratak u Premijer ligu.

Unatoč brojnim kombinacijama i pričama u kuloarima, momčad će u novu sezonu, kako trenutno stoje stvari, povesti stari stožer – trenerica Tatjana Rašić i njezin pomoćnik Miodrag Višnić. Klub su napustili Bruno Negran, Dario Magdić, koji je odlučio prestati igrati, te sva trojica vratara: Antonio Glumac odlazi raditi i igrati u Njemačku, Luka Prezelj u križevački KTC, a Mateo Radočaj nije se s Upravom uspio dogovoriti oko visine primanja. No, stigla su dvojica novih mladih vratara – Matija Loparac, koji je igrao u Crikvenici i Kozali, te Mateo Kajba, bivši vratar Dubrave i PPD Zagreba.

Novi predsjednik kluba Stipe Smojver naglasio je kako je jedini cilj povratak u Premijer ligu i sve osim toga smatrat će se rezultatskim neuspjehom, a s time se složio i jedan od najiskusnijih igrača Ivan Bačić.

– Znamo da smo nesretnim slučajem ispali iz Premijer lige, tako da bi sve osim povratka bio neuspjeh. Ekipa je ostala ista, osim što su golmani otišli, no došla su dva mlada dečka koji, po mom mišljenju, mogu biti dobra zamjena. I ne vidim razlog zašto ne bismo ponovo ušli u Premijer ligu jer nije ovo neka prejaka liga koju mi ne možemo osvojiti. Duga je sezona pred nama, puno se očekuje, ali nadam se da ćemo opravdati očekivanja i osvojiti Prvu ligu Jug – kazao je Bačić.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti