Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport NAJBOLJI SPORTAŠI Podijeli

Počelo glasovanje za najbolje u karlovačkom sportu u 2017. godini

Glasovanje traje do 9. siječnja, a svečanost proglašenja najboljih održat će se 26. siječnja u Zorin domu

KARLOVAC – Karlovačka športska zajednica nominirala je najbolje u karlovačkom sportu u 2017. godini, za koje će glasovati članovi Skupštine i Nadzornog odbora, te sportski novinari iz karlovačkih medija i Radio Mrežnice.

Glasovanje traje do utorka, 9. siječnja, do 12 sati, a svečanost proglašenja najuspješnijih sportašica, sportaša i ekipa održat će se u Gradskom kazalištu Zorin dom 26. siječnja u 19 sati.

Za najbolju sportašicu grada na četiri rijeke u 2017. godini nominirane su Anamarija Banjac iz Mačevalačkog kluba Karlovac, Kristina Čerina iz Taekwondo kluba Banija Pandas, Petra Furač iz Gimnastičkog kluba Sokol, Jasmina Svilić iz Streljačkog kluba Karlovac i Helena Valentić iz Atletskog kluba Karlovac, a za najbolje sportaše atletičar Karlovca Bruno Belčić, Vlado Cindrić iz Streljačkog kluba Policajac, Nikola Grčić iz Streljačkog kluba Karlovac, veslač Korane Josip Grgurić i karatist Karlovca 1969 Dino Povrženić.

Za naslov najbolje ženske ekipe borit će se seniorska ekipa Kuglačkog kluba Karlovac, seniorska ekipa Mačevalačkog kluba Karlovac, seniorska ekipa Odbojkaškog kluba Karlovac, seniorska ekipa Rukometnog kluba Škole rukometa Karlovac i kadetska ekipa Ženskog nogometnog kluba 4 rijeke, a u konkurenciji za najbolju mušku ekipu su bejzbolaši Olimpije 83, rukometaši Karlovca, strijelci Policajca i Karlovca te dvojac Veslačkog kluba Korana Šutalo-Cindrić.

Najbolji sportaši u 2016. godini bili su gimnastičarka Petra Furač i karatist Dino Povrženić, a najuspješnije ekipe odbojkašice Karlovca i veslački dvojac Korane Dominik Šutalo i Juraj Rudar.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Mostanje 1949 obranilo naslov pobjednika Kupa Kuglačkog saveza Karlovačke županije