Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Pjevač se dugo suzdržavao od iznošenja svojeg mišljenja o situaciji oko pandemije korona virusa. No i njemu je 'prekipjelo'. Poput većine glazbenika oglasio se s porukom upućenom Stožeru Cenov 'opleo' po Stožeru: 'Da se mladi odreknu veselja i idu u ponoć doma? Ne boje se života' Britanska policija objavila je upozorenje javnosti da se kloni tableta ecstasyja u obliku američkog predsjednika Donalda Trumpa koje su iznimno opasne. Uhvaćen je muškarac pod sumnjom da je opskrbljivao narančastim tabletama, rekla je policija. "Kriminalci stalno iznalaze nove načine da prodaju svoju drogu i da je učine primamljivijom. Vidjeli smo i prije tablete MDMA (ecstasy) proizvedene u obliku raznih predmeta popularne kulture, a nedavni primjer su one u obliku Donalda Trumpa", rekao je detektiv Ryan Barnes iz policije u Bedfordshireu. "Naiđete li na ovu ili neku drugu vrstu droge, molimo ne uzimajte je zbog vlastite sigurnosti, jer nikad ne možete biti sigurni što te tablete sadrže", dodao je. To nije prvi put da su otkrivene droge s likom američkog predsjednika. Britanska policija prošlo je ljeto upozorila na jake tablete koje podsjećaju na Trumpa. Slično je zabilježeno prije dvije godine u Hong Kongu, u Njemačkoj prošle godine i u SAD-u ove. Britanska policija upozorava na opasan ecstasy u obliku Trumpa Teško je odoljeti navali gladi u kasne noćne sate, a u tim je trenucima naš najčešći odabir nezdrava hrana. Umjesto da se odupirete gladi, radije odaberite zdrave alternative za noćni obrok Jedite bez brige za liniju: Noćni zalogaji ne moraju biti nezdravi Youtuber se nerijetko hvali zaradom koju ostvaruje putem društvenih mreža. Kako sam kaže, krenuo je od nule, a do sada si je već omogućio dva Porschea, Rolex sat i naposljetku Lamborghini Urus Baka Prase pohvalio se novim autom: 'Sirotinjski, ali pošteno'

Karlovac VEĆINI JE TOPLO Podijeli

Početak sezone grijanja u Karlovcu bolji nego prijašnji, ipak dio potrošača u Vrazovoj grijanje još uvijek nema

Radnici čine sve kako bi što prije otklonili nastale probleme

Sezona grijanja u Karlovcu imala je bolji početak nego prijašnje jer većina korisnika bila je spremna za prihvat toplinske energije. Ipak, pojedini potrošači grijanje nemaju.

To znači, pojasnili su za RM u Gradskoj toplani, u većini zgrada bili su na vrijeme završeni radovi na unutarnjim instalacijama.

-Na žalost, neke zgrade nisu bile spremne za početak ogrjevne sezone zbog čega u tim zgradama nije počelo grijanje na samom početku ogrjevne sezone. Razloga za to je nekoliko, od nepravodobno dovršenih radova na kućnim instalacijama do samostalnog ispuštanja vode iz sustava bez da je prethodno obaviještena Gradska toplana da je zgrada ispuštena, kažu u Gradskoj toplani Karlovac.

Mole stoga ovlaštene predstavnike stanara da ih o tim radnjama pravodobno obavijeste s obzirom da je Gradska toplana jedina ovlaštena ulaziti u toplinske podstanice.

– Kako bi izbjegli takve situacije potrebno je na vrijeme započeti s radovima, kako bi svi radovi bilo gotovi najkasnije do 1.rujna i kako bi djelatnici Gradske toplane mogli prirediti toplinsku podstanicu za prijem toplinske energije. Unatoč svemu navedenome, veseli nas što su ove grijaće sezone bolje nego inače, većina zgrada je ipak bilo spremna, naglašavaju.

Građani su se dodatno potrudili održavati svoja strojarska postrojenja u podstanicama i instalacije ispravnima.

To je bila želja i jedne zgrade u Vrazovoj ulici na Baniji. Na vrijeme su odlučili djelomično unaprijediti svoj kućni toplinski sustav. Ipak, grijanja u pojedinim stanovima još uvijek nema.

– Potpuno ugađanje sustava nije moguće napraviti dok se ne pusti grijanje osobito obzirom na složenost konkretne zgrade. Grijanje je pušteno na vrijeme te veći broj stanova nesmetano prima toplinsku energiju. U onim stanovima koji još uvijek imaju problema s prihvatom toplinske energije naši radnici čine sve kako bi što prije otklonili nastale probleme.
U Gradsku toplanu pristiglo je puno zahtjeva za radovima na kućnim instalacija. Na žalost, unatoč najboljoj volji da pomognemo našim korisnicima svi zahtjevi nisu mogli biti odrađeni iz jednog jedinog razloga, a to je ograničeni broj ljudi. Stoga još jednom apeliramo na sve korisnike da radove naruče na vrijeme, završetkom grijaće sezone ili prije samog završetka, kako bi Gradska toplana mogla naručene poslove izvesti pravodobno, pojašnjavaju u toplani.

Pročitajte i ovo

POPRAVAK DO POPODNE

Zbog puknuća Ulica Bartola Kašića u Grabriku ostaje bez vode