Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac GRAĐANI MOGU REĆI SVOJE Podijeli

Počinje javna rasprava o Urbanističkom planu uređenja prostora bivše vojarne Luščić

Prijedlog UPU “Luščić – centar” zapravo je urbanističko planiranje prostora vojarne Luščić

Prijedlog Urbanističkog plana uređenja “Luščić – centar” od sutra je na javnoj raspravi. Građani će uvid u plan imati od 21. listopada sve do 19. studenog te dati svoje mišljenje i prijedloge.

Uvid je moguć uživo u prizemlju Magistrata u Banjavčićevoj radnim danima od 10 do 15 sati, kao i na mrežnoj stranici Grada Karlovca www.karlovac.hr.

Očitovanja, primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Prijedlog Plana mogu se pisanim putem davati za cijelo vrijeme trajanja javne rasprave, zaključno do 19. 11.

Javno izlaganje održat će se 10. studenog u Velikoj vijećnici u 10 sati, a moći će se pratiti i na Youtube kanalu Grada Karlovca.

-Tijekom prijenosa sudjelovanje javnosti će se omogućiti i putem slanja primjedbi, mišljenja i prijedloga na e-mail luscic@karlovac.hr. Primjedbe, mišljenja i prijedlozi putem navedenog e-maila se mogu davati do završetka javnog izlaganja, mogu biti upućeni i unaprijed, a u e-mailu se mora navesti ime i prezime /naziv i adresa podnositelja. Sadržaji e-mailova će se čitati na javnom izlaganju i na njih davati odgovori, a javno izlaganje će se snimati radi izrade zapisnika o javnom izlaganju, kažu u gradskoj upravi.

Pročitajte i ovo

OD 17. DO 31.12.

Domaće glazbene snage, ali i Neno Belan, Dino Dvornik Tribute Band na Adventu u Karlovcu