Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac 13. IZDANJE Podijeli

Počinje tradicionalna Škola plivanja na Foginovom u organizaciji Mačevalačkog kluba Karlovac

Za sve dodatne informacije i prijave javite se na 098 635-424.

Mačevalački klub Karlovac i ove godine, u suradnji s Gradom Karlovcem, organizira tradicionalnu Školu plivanja za plivače i neplivače na Foginovom kupalištu.

Prva je to službena Škola plivanja na riječnim kupalištima u Hrvatskoj te najdugovječnija na hrvatskim rijekama, a ove sezone održat će se njeno 13. uzastopno izdanje. Dosadašnjih godina u njoj je uspješno naučilo plivati preko 550 djece i mladih. Također, u suradnji sa Savezom udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, održat će se i deveta po redu Škola plivanja za djecu s teškoćama u razvoju.

Oba programa besplatna su za sve građane, a provodit će se od ovog tjedna pa sve do 11. kolovoza. Termini održavanja su utorkom i četvrtkom od 9 do 11 sati ili dok god ima zainteresiranih polaznika. Za sve dodatne informacije i prijave kontaktirajte voditelja škole, profesora kineziologije Krešimira Profozića, na 098 635-424.

Iako je ove godine situacija s pandemijom Covida-19 nešto bolja, i dalje će se voditi briga o socijalnim kontaktima i distanci pa, ako roditelji ne žele da im djecu u vodi pridržavaju asistenti Škole plivanja, mogu doći s djecom i osobno ih pridržavati i učiti plivati prema uputama voditelja.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

POMOĆ RODITELJIMA

Od sljedećeg polugodišta svakom osnovnoškolcu u Hrvatskoj osiguran obrok