Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac PROLJETNE PROMENADE Podijeli

Počinju Proljetne promenade u Karlovcu. Posvećene okolišu, glazbi, školama i tradiciji

U srcu Karlovca, na najljepšoj prirodnoj otvorenoj pozornici, subotom od 27. travnja do 18. svibnja

Tradicionalne karlovačke Proljetne promenade i ove će godine nuditi bogat program na promenadi subotama, počevši od 27. travnja.

Prva na rasporedu je Proljetna promenada nazvana “Zeleni Karlovac” i bit će posvećena obilježavanju Dana planeta Zemlje (22.4.) pa će Karlovčani imati priliku naučiti o recikliranju i zaštiti okolišta na zabavan način.

Slijedi “HarmoniKA festival” 4. svibnja. Toga dana u Karlovcu će zasvirati orkestar od sastavljen od čak 200 harmonikaša iz cijele Hrvatske, a održat će se i kreativne radionice o glazbi.

“Sajam srednjih škola” tema je treće Proljetne promenade 11. svibnja. Dok će se tada moći saznati za koja se sve zanimanja mogu učenici školovati u Karlovcu, na posljednjoj promenadi nazvanoj “Tradicija je IN” 18.svibnja, građani će moći upoznati  stare majstore zanata. Nepca će pak moći počastiti novim okusima lokalnih namirnica.

– Svaka će subota biti posebna i jedinstvena, baš kao što su karlovački parkovi i karlovačka promenada, najavljuju iz Turističke zajednice grada Karlovca.

Program će trajati od 10 do 13 sati.

Pročitajte i ovo

PROZOR U SVIJET

Na Katzleru nova stolarija, a dijelom je sufinancira i Grad iz spomeničke rente