Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Županija SUMNJA NA KORONU Podijeli

Učenici i učitelji karlovačke gimnazije i štićenici obiteljskog doma u Dugoj Resi pod epidemiološkim nadzorom

Odgođena sva događanja koja okupljaju učenike, nema LIDRANA, filmskog festivala…

Zbog sumnje na oboljenje uzrokovano korona virusom kod dvije osobe, pod epidemiološki nadzor stavljeni su učenici i djelatnici jedne karlovačke srednje škole te štićenici i osoblje jednog obiteljskog doma.

Radio Mrežnica doznaje da je riječ o karlovačkoj Gimnaziji te jednom manjem obiteljskom domu na području Duge Rese.

– Svim osobama pod nadzorom preporučeno je da do dobivanja rezulatata nalaza smanje neposredne kontakte s drugim osobama, zadržavaju se u svojim domovima i provode već preporučene mjere za sprečavanje širenja navedene bolesti. Rezultate nalaza očekujemo tijekom današnjeg dana temeljem čega će Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije poduzeti propisane mjere, izvjestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite Karlovačke županije.

Zbog novonastale situacije prema uputi Načelnika Stožera civilne zaštite Karlovačke županije, do daljnjega se odgađaju sva okupljanja učenika u većem broju. Točnije odgađaju se županijska natjecanja učenika osnovnih i srednjih škola pa se tako sutra i u petak neće održati županijski Lidrano, niti filmski festival Booktrailer karlovačke Gimnazije.

U Karlovcu su sve gradske tvrtke i ustanove dobile su preporuke i naputke o dodatnoj razini opreza. Isto tako dužne su dostaviti plan postupanja u izvanrednim okolnostima.

Pročitajte i ovo

SDP

Žao mi je gospođe Murganić. O njoj je sve rekao premijer Plenković kad ju je smijenio