Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Njegova mama ima Alzheimerovu bolest ili demenciju i vrlo je slaba. To me navodi na misao da će doći trenutak u životu kada će njemu trebati dodatna njega, ispričala je 'Imam 23 godine, a moj dečko 71. Svi kažu da gubim vrijeme s njim, ali planiramo vjenčanje' Željko Sopić (48) novi je trener Gorice, posljednje plasirane momčadi SuperSport HNL-a. Nakon raskida s Igorom Angelovskim, predsjednik kluba Nenad Črnko donio je odluku da će do kraja polusezone momčad voditi Mensur Mujdža, dotadašnji trener juniora Gorice, a sad je bilo potrebno i dugoročno rješenje. Posljednji angažman Sopić je imao u azerbajdžanskom Sabahu. Kao glavni trener vodio je Rudeš, Dinamo II i Sabah FK. Sopić je 2016. bio vršitelj dužnosti trenera prve momčadi "modrih". U tri utakmice skupio je dvije pobjede i poraz. U kupu je pobijedio Veli Vrh, u prvenstvu Lokomotivu, a u skupini Lige prvaka izgubio je kod kuće od Juventusa (4-0). Željko Sopić novi trener Gorice Studija je pokazala da Coca-Cola zapošljava gotovo četvrtinu radnika u industriji bezalkoholnih pića, a svako radno mjesto podržava dodatnih 14 radnih mjesta u hrvatskom gospodarstvu Coca-Cola doprinijela hrvatskom gospodarstvu 2,2 milijarde kn Mirjana Akrapović i Dragan Lukić navijači su hrvatske reprezentacije iz Švedske. Putuju na sve utakmice, u zadnjih 12 godina nisu propustili nijednu natjecateljsku. 'Nismo nikakvi bogataši' Putujemo svugdje, ni jednu utakmicu 'vatrenih' nismo propustili... I uopće nije skupo!

Županija STRPLJEN, SPAŠEN Podijeli

Pogledajte kako je “raskopana” Duga Resa: Povećalom se traži asfaltirani dio ceste, ovjesi na automobilima na “aparatima”

Dobra je vijest da će i to proći i ovaj dio Duge Rese dobiti novo ruho

Dolazite li ovih mjeseci u Dugu Resu, bolje da niste, a živite li ili radite ovdje, onda je već postala stvar navike.

Uglavnom, u Dugoj Resi traju radovi na aglomeraciji duž dvije glavne prometnice – Jelačićeve i Jozefinske i u pravom smislu riječi, nema centimetra ceste koji ima još cijeli asfalt.

Uz radove na aglomeraciji u Jozefinskoj, radi se i na uređenju Jelačićeve odnosno na asfaltiranju prometnice što sudionike u prometu dovodi do blagog ludila, pa ne čude zato gužve koje se stvaraju.

Pogledajte naše današnje fotografije i ako ima utjehe, proći će. Okončanje radova predviđeno je za sljedeću godinu.

 

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda