Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

Pokupska Dolina, Turanj, Zvijezda i Grabrik izborili plasman u četvrtfinale turnira karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora

Za posljednje mjesto u četvrtfinalu u izravnom će se ogledu u nedjelju boriti Gaza i Švarča, a četvrtfinalni dvoboji na rasporedu su 29. prosinca.

KARLOVAC – Četvrtog dana malonogometnog turnira karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora doznali smo još četiri četvrtfinalista pa je među osam najboljih ekipa ostalo upražnjeno još samo jedno mjesto.

U najzanimljivijom utakmici današnjeg programa, dvoboju za 1. mjesto skupine A, Grabrik je slavio nad Novim Centrom 3:2 i plasirao se u četvrtfinale. Iako im je bio dovoljan i neodlučen ishod, Grabričani su, predvođeni Dinom Jakovićem i Igorom Kovačićem, na poluvrijeme otišli s vodstvom 2:0. Međutim, u pet minuta nastavka Novi Centar, s Matijom Štefančićem, Antoniom Magdićem i Borisom Batinićem u sastavu, poravnao je na 2:2 i došao do prilike za preokret. No, Grabrik je minutu i pol prije kraja zabio treći pogodak i potvrdio prolazak među 8 najboljih ekipa.

U preostalim dvobojima koji su odlučivali o pobjednicima skupina nije bilo prevelikih uzbuđenja. Pokupska Dolina je sa 7:0 ‘isprašila’ Drežnik-Hrnetić i osvojila skupinu D, Turanj je sa 4:0 bio bolji od Rečice i slavio u skupini F, a Zvijezda je s 3:0 nadigrala Malu Jelsu i plasirala se u četvrtfinale kao pobjednik skupine G.

Banija i Zagrad-Kalvarija-Vučjak su odigrali neodlučeno 1:1, kao i Knez Gorica-Vukmanić i Mahićno-Tuškani.

U četvrtfinalima, koji su na rasporedu 29. prosinca, igrat će Grabrik – Luščić-Jamadol, Borlin – Vukmanićki Cerovac, Pokupska Dolina – Turanj, te Zvijezda protiv pobjednika nedjeljnog ogleda Gaze i Švarče, koji odlučuje o pobjedniku skupine H.

U nedjelju počinje turnir registriranih klubova Nogometnog saveza Karlovačke županije za seniore, iz kojeg će najboljih osam ekipa također izboriti plasman u glavni karlovački turnir. Četvrtfinala tog turnira igrat će se također 29. prosinca, a dan kasnije odigrat će se završnica oba podturnira.

RASPORED UTAKMICA – nedjelja, 23. prosinca
Turnir karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora
11:00 Gaza – Švarča
11:35 Donje Pokupje – Gornje Stative
Turnir registriranih klubova NSKŽ-a
12:10 Slunj – Vatrogasac II
12:45 Karlovac 1919 I – Zrinski Ozalj II
13:20 Ogulin – Mladost Rečica II
13:55 Oštarije – VOŠK
14:30 Mladost Rečica I – Zrinski Ozalj I
15:05 Draganić – Slunj
15:40 Mrežnica – Ogulin
16:15 Vatrogasac I – Oštarije
16:50 Korana – Kupa
17:15 Dobra Novigrad American bar – Ilovac II

Pročitajte i ovo

PRIZNANJE

Želimir Feitl jedan od ovogodišnjih dobitnika Nagrade Milan Neralić Hrvatskog olimpijskog odbora