Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Crna kronika RUKA PRAVDE Podijeli

Policajac PU zagrebačke osmumnjičen za krijumčarenje migranata

Do okončanja postupka bit će privremeno udaljen iz službe

Četrdesetogodišnji policijski službenik PU zagrebačke osumnjičen je za prevoženje 18 državljana Pakistana koji su nezakonito prešli državnu granicu.

Zaustavljen je u petak, 5. listopada oko 14:50 sati u Koreničkoj Kapeli, a kolege su mu u tovarnom prostoru kombija kojeg je vozio pronašli spomenute migrante.

– Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom iz Zagreba zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH, članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.  On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu, kažu u PU ličko – senjskoj.

S obzirom da je riječ o policijskom službeniku koji je osumnjičen za kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH, članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma, načelnik njegove policijske uprave donijet će rješenje o njegovom privremenom udaljenju iz službe do okončanja postupka.

Fotot: Ilustracija

Pročitajte i ovo

SMRT U ZAVOJU

Motociklist poginuo na Petrakovom Brdu, sudar motocikla i automobila bio je stravičan, Karlovčanin poginuo na mjestu