Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ četvrti, a Dugorešani peti u 1. kolu Prve Walther hrvatske lige, Vlado Cindrić pojedinačno drugoplasiran

Od Vlade Cindrića u pojedinačnom poretku bio je bolji samo Uroš Kačavenda iz Osijeka 1784.

Strijelci Policajca osvojili su ekipno 4. mjesto u disciplini 10 metara zračni pištolj u 1. kolu nove sezone Prve Walther hrvatske lige održanom u Solinu. Njihov Vlado Cindrić u pojedinačnom je dijelu natjecanja bio drugoplasirani, dok je ekipa Duge Rese u disciplini zračna puška 10 metara zauzela 5. mjesto.

Karlovačka ekipa, za koju su pucali Vlado Cindrić, Matija Cindrić i Slavko Matanić, ukupno je u disciplini zračni pištolj pogodila 1670 krugova, što joj je u konkurenciji pet ekipa bilo dovoljno za 4. mjesto. U pojedinačnom poretku Vlado Cindrić je zauzeo 2. mjesto s pogođenih 568 krugova, iza pobjednika Uroša Kačavende iz Osijeka 1784, koji je upucao pet krugova više. Matija Cindrić je s 552 kruga bio deseti, a Matanić s 550 krugova na 12. poziciji.

Ekipa Duge Rese u sastavu Tvrtko Vrcić, Filip Maletić i Matej Merkaš u disciplini 10 metara zračna puška zauzela je 5. mjesto u konkurenciji sedam ekipa s ukupno pogođenih 1810.5 krugova. Pojedinačno je najbolji dugoreški predstavnik bio Vrcić na 8. mjestu sa 615.5 krugova, Maletić je s 599.3 krugova zauzeo 16., a Merkaš s 595.7 krugova 17. mjesto.

Pročitajte i ovo

NOVE PROMJENE

Stolnotenisačice, kuglačice i kuglači ipak prekidaju natjecanje, Ministarstvo ih svrstalo među individualne sportove