Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ drugoplasirani u konačnom poretku Prve Walther hrvatske lige, Dugorešani zauzeli 5. mjesto

U finalu Pojedinačnog prvenstva Hrvatske Vlado Cindrić je bio šesti, a Slavko Matanić osmi.

Strijelci karlovačkog Policajca osvojili su 2. mjesto u ukupnom poretku Prve Walther hrvatske lige u gađanju zračnim pištoljem po ISSF programu u sezoni 2020/2021., dok su Dugorešani u gađanju zračnom puškom petoplasirani.

Završno 5. ligaško kolo održano je u Dubrovniku, zajedno s Pojedinačnim prvenstvom Hrvatske. U disciplini 10 metara zračni pištolj za seniore Policajac je imao dva predstavnika u finalu. Vlado Cindrić je ušao kao trećeplasirani s 562, Slavko Matanić kao šestoplasirani s 559, dok je Matija Cindrić u kvalifikacijama zauzeo 11. mjesto s 556 pogođenih krugova. Nažalost, niti jedan od dvojice karlovačkih finalista nije uspio doći do odličja – Vlado Cindrić je na koncu bio šesti, a Matanić osmi.

U disciplini 10 metara zračna puška za seniore Tvrtko Vrcić iz Streljačkog kluba Duga Resa zauzeo je 12. mjesto sa 610.6, a njegov klupski kolega Filip Maletić 21. mjesto sa 600.0 pogođenih krugova. U poretku mlađih seniora u istoj disciplini Vrcić je bio šesti, a Maletić trinaesti.

Postignutim rezultatima Policajac je u završnom 5. kolu Prve Walther hrvatske lige bio drugoplasirani te u ukupnom poretku za sezonu 2020/2021. skočio na 2. mjesto s 39 bodova, jednim više od trećeplasiranog Končara Zagreba 1786. Naslov pobjednika uvjerljivo je osvojio solinski Dalmacijacement s maksimalnih 50 bodova.

Dugorešani su u završnom ligaškom kolu ponovo bili peti, kao i u prethodna četiri kola, te i u ukupnom poretku zauzeli 5. mjesto s 30 bodova.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Mladi karlovački rukometaši osvojili 10. mjesto na završnici Prvenstva Hrvatske u Poreču