Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ ekipni doprvaci Hrvatske u revolveru, Slavko Matanić pojedinačno brončani

Karlovčani su imali 13 pogođenih krugova manje od splitskog Centra, koji se okitio naslovom prvaka.

Strijelci karlovačkog Policajca osvojili su naslov ekipnih državnih doprvaka u disciplini 25 metara VK revolver 10+10 na Prvenstvu Hrvatske održanom proteklog vikenda u Osijeku, a Slavko Matanić pojedinačno je u disciplini 25 metara VK pištolj-revolver 15+15 bio brončani.

U disciplini 25 metara VK revolver 10+10 ekipa Policajca, u sastavu Matija Cindrić, Slavko Matanić i Romano Milovac, osvojila je 2. mjesto s pogođenih 530 krugova, iza splitskog Centra, koji se okitio naslovom prvaka s 543 pogođena kruga. Pojedinačno je od Karlovčana najbolji bio Matanić na 9. mjestu.

Slavko Matanić izborio je brončanu medalju pojedinačno u disciplini 25 metara VK pištolj-revolver 15+15 s pogođenim 281 krugom, dva manje od Saše Županića iz osječkog Metka i Ante Šuše iz splitskog Centra. Ekipa Policajca u ovoj je disciplini zauzela 4. mjesto s 807 krugova, osam manje od trećeplasirane Rijeke.

U disciplini 25 metara VK pištolj 10+10 ‘policajci’ su bili desetoplasirani sa 497 krugova, a pojedinačno njihov najbolji strijelac bio je Milovac na 21. mjestu.

Pročitajte i ovo

STOLNI TENIS

Aquaestil u Zagrebu nadigrao TIS i odlazi na zimsku stanku kao drugoplasirani na ljestvici