Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ ekipni pobjednici turnira u povodu Dana državnosti i 28. obljetnice osnivanja 110. brigade

U pojedinačnom dijelu Vlado Cindrić iz Policajca bio je drugoplasirani, a Mladen Mataković iz Duge Rese trećeplasirani.

KARLOVAC – Ekipa Streljačkog kluba Policajac osvojila je naslov pobjednika turnira u povodu Dana državnosti i 28. obljetnice osnivanja 110. brigade ZNG HV, kojeg je jučer na Športskom strelištu organizirao Streljački savez Karlovačke županije.

U konkurenciji deset ekipa u disciplini 25 metara VK pištolj i revolver središnjeg paljenja serijski 15+15 hitaca ‘policajci’ su osvojili 1. mjesto s 812 pogođenih krugova (Slavko Matanić, Romano Milovac i Vlado Cindrić), ispred Vodica I s 803 i ekipe 110. brigade ZNG HV (Ivan Hrebac, Vjekoslav Vidović i Boris Ramušćak) sa 759 pogođenih krugova. Ekipa Duge Rese (Mladen Mataković, Branko Perak i Zoran Marić) osvojila je 7. mjesto, karlovački Bastion II (Milan Ivković, Darko Ribić i Ivan Miletić) bio je osmi, a Bastion I (Mario Mance, Josip Jagatić i Predrag Vinovrški) posljednji desetoplasirani.

Pojedinačno je slavio Ante Šuša iz Vodica I s 279 pogođenih krugova, ispred Vlade Cindrića iz Policajca s 276 i Mladena Matakovića iz Duge Rese s 275 krugova. Među prvom desetoricom još su bili Matanić (5. mjesto) i Milovac (6. mjesto) iz Policajca te Vidović (7. mjesto) i Hrebac (10. mjesto) iz ekipe 110. brigade ZNG HV.

Pročitajte i ovo

MAČEVANJE

Dvanaest medalja za karlovačke floretaše, Gabrijel Jajčević državni prvak kod dječaka do 10 godina