Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -4C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ ekipno drugi u 2. kolu Prve Walther hrvatske lige, Matija Cindrić i ekipa Duge Rese trećeplasirani

‘Policajci’ i Dugorešani popravili su rezultate u odnosu na prvo kolo – tada su Karlovčani bili ekipno treći, a Dugorešani peti.

U drugom kolu Prve Walther hrvatske lige u gađanju zračnim oružjem po ISSF programu, održanom u Čakovcu, ekipa karlovačkog Policajca osvojila je 2. mjesto u zračnom pištolju, njihov Matija Cindrić 3. mjesto pojedinačno, dok je ekipa Duge Rese bila trećeplasirana u zračnoj pušci.

U pojedinačnom dijelu natjecanja u gađanju zračnim pištoljem Matija Cindrić iz Policajca osvojio je 3. mjesto s pogođenih 568 krugova, iza Uroša Kačavende iz Osijeka 1784 s 574 i Željka Posavca iz solinskog Dalmacijacementa s 569 krugova. Vlado Cindrić iz Policajca zauzeo je 5. mjesto s 567, a njegov klupski kolega Slavko Matanić 8. mjesto s 560 krugova. Strijelci Karlovca bili su nešto slabiji: David Bencetić je bio sedamnaesti, Vjekoslav Vidović devetnaesti, a Davor Radusinović je zauzeo 21. mjesto. Ekipno, u konkurenciji sedam ekipa, Policajac je bio drugi s 1695 krugova, iza solinskog Dalmacijacementa s 1700 i Osijeka 1784 s 1681 krugom. Karlovac je zauzeo pretposljednje 6. mjesto s 1599 pogođenih krugova.

U zračnoj pušci kod muškaraca nastupili su strijelci Duge Rese. U pojedinačnom dijelu natjecanja najbolji od njih bio je Tvrtko Vrcić na 7. mjestu sa 615.7 pogođenih krugova, Filip Maletić je zauzeo 10. mjesto sa 609.5 krugova, dok je Matej Merkaš bio sedamnaesti. U ekipnom dijelu Dugorešani su osvojili 3. mjesto s 1818.7 pogođenih krugova, iza Bjelovara 1874 s 1861.1 i solinskog Dalmacijacementa s 1860.4 krugova.

Kod žena u gađanju zračnom puškom predstavljale su nas članice Karlovca. Pojedinačno je Lana Krnić bila dvanaesta, Laura Turić četrnaesta, dok je Sara Gojak zauzela 18. mjesto. Ekipno su Karlovčanke bile pretposljednje pete.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KOŠARKA

Šanac pao u drugom poluvremenu i doživio uvjerljiv poraz u Crikvenici