Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ ekipno drugoplasirani na finalu Kupa Hrvatske, Vlado Cindrić pojedinačno treći

Karlovčani su u disciplini zračni pištolj 10 metara za seniore pogodili ukupno 1.671 krug.

Strijelci karlovačkog Policajca osvojili su ekipno 2. mjesto u disciplini zračni pištolj 10 metara na finalu Kupa Hrvatske u gađanju zračnim oružjem po ISSF programu održanom u subotu u Vinkovcima, a Vlado Cindrić u pojedinačnoj je konkurenciji iste discipline bio trećeplasirani.

Ekipa Policajca u sastavu Vlado Cindrić, Matija Cindrić i Slavko Matanić pogodila je ukupno 1.671 krug, što joj je bilo dovoljno za 2. poziciju u ekipnom poretku discipline zračni pištolj 10 metara, iza solinskog Dalmacijacementa s 1.702, a ispred Osijeka 1784 s 1.662 pogođena kruga.

U pojedinačnoj konkurenciji Vlado Cindrić je kao peti ušao u finale, u kojem je na koncu s 210.7 pogođenih krugova zauzeo 3. mjesto, iza Ante Krišta iz Dalmacijacementa s 239.4 i Uroša Kačavende iz Osijeka 1784 s 239.1 pogođenim krugom. Matiji Cindriću zamalo je izmakao plasman u finale – bio je devetoplasirani s istim brojem pogođenih krugova kao osmoplasirani Marko Tokić, ali imao je manje pogodaka u središte mete.

U disciplini zračna puška 10 metara za seniore našu je županiju predstavljao samo mladi Tvrtko Vrcić iz Duge Rese, koji je zauzeo 15. mjesto.

Ovim natjecanjem okončana je natjecateljska sezona 2019/2020., koja je bila prekinuta zbog pandemije koronavirusa, a nova započinje za tri tjedna u Solinu.

Pročitajte i ovo

NOVE PROMJENE

Stolnotenisačice, kuglačice i kuglači ipak prekidaju natjecanje, Ministarstvo ih svrstalo među individualne sportove