Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ ekipno najbolji u 1. kolu Prve Walther hrvatske lige, drugoplasirani na Trofeju Salone, Vlado Cindrić brončani na Salona DC Openu

Dugorešani su u 1. ligaškom kolu osvojili 4. mjesto, a Karlovčanke pretposljednje sedmo.

Strijelci karlovačkog Policajca ostvarili su odlične rezultate na trima natjecanjima održanima proteklog vikenda u Solinu. Bili su ekipno najbolji u 1. kolu Prve Walther hrvatske lige, ekipno drugoplasirani na Trofeju Salone, a Vlado Cindrić pojedinačno brončani na Salona DC Openu.

U 1. kolu Prve Walther hrvatske lige ‘policajci’ su u zračnom pištolju ekipno bili najbolji s 1693 pogođena kruga, ispred Osijeka 1784 i čakovečkog Alzasa. Pojedinačno je Vlado Cindrić pogodio 567, a Slavko Matanić i Matija Cindrić po 563 kruga. U zračnoj pušci kod muških ekipa Duge Rese zauzela je 4. mjesto s 1810.7 krugova. Tvrtko Vrcić ‘upucao’ je 614.7, Filip Maletić 610.4, a Matej Merkaš 585.6 krugova. Kod žena u istoj disciplini Karlovac je bio pretposljednji sedmi s 1752.1 krugom. Laura Turić je pogodila 587.7, Sara Gojak 585.2, a Lara Đurić 579.2 kruga.

Na Trofeju Salone u zračnom pištolju ekipa Policajca zauzela je 2. mjesto s 1693 kruga, iza ekipe Srbije. Pojedinačno u kvalifikacijama Vlado Cindrić bio je šesti, Matanić osmi, a Matija Cindrić deveti. U finalu je Vlado Cindrić zauzeo sedmo, a Matanić osmo mjesto. U zračnoj pušci za seniore Duga Resa je ekipno bila šesta, a pojedinačno najbolji dugoreški predstavnik Vrcić na 18. mjestu. Kod seniorki Karlovac je ekipno zauzeo 13. mjesto, a pojedinačno je najbolja karlovačka predstavnica bila Turić na 49. poziciji. U konkurenciji juniora Vrcić je zauzeo 7., Maletić 9., a Merkaš 24. mjesto, a kod juniorki Turić je osvojila 36. mjesto.

Na međunarodnom turniru Salona DC Open, u disciplini zračni pištolj, Vlado Cindrić je u kvalifikacijama bio peti s 568 krugova, a Matija Cindrić sedmi s 561 krugom. U finalu je Vlado osvojio broncu, a Matija 5. mjesto. Matanić se nije plasirao u finale, zauzeo je u kvalifikacijama 18. mjesto s 553 kruga. U zračnoj pušci Vrcić je zauzeo 15., Maletić 21., a Merkaš pretposljednje 39. mjesto.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SUKOB INTERESA?

Prostor u Sportskoj dvorani unajmio veslački klub čiji je predsjednik ujedno i zaposlenik Mladosti, direktor Uđbinac tvrdi da je sve transparentno, ali…