Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ najbolji i u 2. kolu Prve Walther hrvatske lige, Matija Cindrić trećeplasiran, Dugorešani ponovo četvrti

Karlovčani su pogodili ukupno 1584 kruga i slavili ispred čakovečkog Alzasa i domaćeg Osijeka 1784.

Strijelci karlovačkog Policajca bili su najbolji u gađanju zračnim pištoljem i u drugom kolu Prve Walther hrvatske lige. Matija Cindrić pojedinačno je bio treći, a ekipa Duge Rese u gađanju zračnom puškom ponovo je bila četvrtoplasirana.

Natjecanje drugog kola održano je u Tenji, a ‘policajci’ su u zračnom pištolju ekipno slavili s pogođena 1584 kruga, ispred čakovečkog Alzasa i domaćeg Osijeka 1784, te se učvrstili na 1. mjestu ljestvice sa 16 bodova. Pojedinačno je Matija Cindrić zauzeo 3. mjesto s 566 pogođenih krugova, iza Ivana Petričevića iz solinskog Dalmacijacementa i Ivice Takača iz Alzasa, Vlado Cindrić je bio sedmi, a Slavko Matanić dvanaesti.

Ekipa Duge Rese je u gađanju zračnom puškom ponovo zauzela 4. mjesto s 1837.4 kruga, iza Bjelovara 1874, Bolmana i Dalmacijacementa, pa je i u ukupnom poretku nakon dva kola ostala četvrtoplasirana s 10 bodova. Pojedinačno je Tvrtko Vrcić zauzeo 9., Filip Maletić 11., a Matej Merkaš 17. mjesto.

Seniorke Karlovca su u zračnoj pušci bile šeste s 1772.2 kruga. Laura Turić zauzela je 13., Sara Gojak 27., a Lana Furač 28. mjesto.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SUKOB INTERESA?

Prostor u Sportskoj dvorani unajmio veslački klub čiji je predsjednik ujedno i zaposlenik Mladosti, direktor Uđbinac tvrdi da je sve transparentno, ali…